Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig úgy éltem ahogyan az...

Mindig úgy éltem ahogyan az anyám akarta akkor miért utál?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy utál?

És miért éltél úgy, ahogy az anyád akarta?

Akkor most tedd félre az anyádat, mond neki, hogy egy kis időre van szükséged, és majd utána beszélgettek, te fedig fogj egy papirt, oszd két felé, egyik oldalára ird, mi az, amit hiányolsz az életedből, másikra azt, ahogyan most élsz.

Biztosan úgy éltél, ahogyan az anyád akarta, vagy neked is megfelel ez igy nagy vonalakban, csak lázadsz?

Fehéren-feketén lesz előtted, hogy mi van, és mit szeretnél, fogd meg a kezét, ültesd le, magyarázd el neki, a dolgokat amin változtatni szeretnél, kérdezd meg mi az ő véleménye, és utána élj úgy, ahogyan szeretnél. Tégy azért, hogy úgy élhess, lehet, hogy ez már egy ok lesz a részére, ami miatt tisztelhet.

2009. szept. 27. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert helyetted is élni akarna?

Kicsit kevés az info!

2009. szept. 28. 00:40
 3/3 A kérdező kommentje:
az én anyámmal nem lehet beszélni.sosem ismerni a hibáit
2009. szept. 28. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!