Miért nem alakul úgy soha semmi ahogyan szeretném?
20 éves lány vagyok. Sajnos könnyen beleesek a pasikba. Már kezdtem azt hinni kinőttem ezt a hülyeséget, de ha kedves velem vki, vagy megnéz magának/érdeklődik utánam, akkor azt már úgy könyvelem el, hogy tetszem neki. Most is volt egy ilyen eset. Írtam neki (a "jelek" miatt), de ő elolvasta és nem válaszolt. Máskor is volt már hasonló eset, és akkor is koppantam. Ilyenkor mindig csalódom, és a nem létező önbizalmam is elmegy...
Tényleg már annyira rossz, hogy nem kellek senkinek...Egyedül fogok maradni mindig? Mások évek óta a barátjukkal együtt vannak, engem meg észre sem vesz senki.
Ne keseredj el,biztosan valamit nem jól csinàlsz,a sok hibàból csalódàsod lesz,de ugyanakkor tanulsz belõle.Vàrjàl türelemmel,nem kell rögtön irnod senkinek!Hagyd az keressen,aki azt érezteti veled,hogy tetszel neki,mert igy olyan,mintha nyomulni akarsz,és ezt sokan nem szeretik.
Fel a fejjel!
Hát igen, velem is így van.
Én ugyan 18 éves vagyok, de nem volt még egy barátom se.
:/
20 éves pasi vagyok. Sajnos könnyen beleesek a csajokba. Már kezdtem azt hinni kinőttem ezt a hülyeséget, de ha kedves velem vki, vagy megnéz magának/érdeklődik utánam, akkor azt már úgy könyvelem el, hogy tetszem neki. Most is volt egy ilyen eset. Írtam neki (a "jelek" miatt), de ő elolvasta és nem válaszolt. Máskor is volt már hasonló eset, és akkor is koppantam. Ilyenkor mindig csalódom, és a nem létező önbizalmam is elmegy..
Teljesen ismerős ez az érzés...Én már egyszer feltettem a kérdést,csak a párkapcsolatok rovatba.Semmi meggyőző választ nem kaptam,úgyhogy én sem tudok rá mondani semmit! :)
De hogy kell flörtölgetni egy olyannal aki tetszik?
Tudom ennyi idős korban már tudni kellene ilyesmit, meg ennek belülről kellene jönnie, de én ilyen dolgokat nem tudok...Meg mivel én egy elég visszahúzódó lány vagyok, attól félek hülyén jönne ki ha elkezdenék flörtölgetni. Az nem én lennék, mert mindenki egy "jókislánynak" tart, és csak leégetném magam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!