Mit gondoltok a Viktória névről?
Én is elfogult vagyok, mert így hívnak.
Gyerekkoromban utáltam a nevem, gondolom csal lázadásból. Mára már megkedveltem, különösebb bajom nincs vele, most már szépnek találom.
Az egyik leggyönyörűbb név a világon, szívesen hívnám így majd egyszer a saját lányomat. Tetszik, mert kortalan, egyaránt el tudok képzelni Viktória nevű előkelő, idős hölgyet, és egy cserfes kislányt.
Viszont a Viki becézéstől falnak futok, annyira rondának tartom.
3-as, én még nem hallottam ezt a dolgot megnevezve, azt hittem ez természetes. Már kis korom óta kapcsolok színeket dolgokhoz. Komolyan. DE, nem hiszek az ezoterikus hülyeségekben, ha ez is az ebben sem...
Nekem ez a név élénk narancssárga.
4 éves lesz augusztusban a kislányom,ő Viktória.
Én ezt egy örök névnek tartom (mint előttem is írták,ismerek 60 éves Viktóriát,de újszülöttet is,mégis viszonylag modern névnek tartom.)Tetszik a jelentése (győzelem),elegáns,komoly,lehet hülyeség,de én egy üzletasszonyt képzelek Viktóriának:)A becézése (Viki,és még számtalan egyéb forma) laza,kedves,közvetlen nekem,olyan vagány.Egyszóval tetszik,nem véletlen választottuk ezt.Az,hogy milyen személyiség,ki tudja,leírom az én lányom milyen:(lehet ez így most hülyén fog kinézni,mindegy)
Felelősségteljes,határozott,karakán,jó fellépésű,amolyan okoskodó fajta.Beszédes,egyáltalán nem visszahúzódó,laza,nevetős,vidám,de okos egyben.Szeret a középpontban lenni,és tipikus győztes típus.Hát,ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!