Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szemétség, hogy...

Szerintetek szemétség, hogy anyósomat jobban szeretem anyámnál? (Csak normális válaszokat ha lehet. )

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 20:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez a vérszerinti szülő dolog túl van idealizálva. Nekem nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal, de láttam nem egy anyát, aki inkább krumplit hámozott volna gyerek csinálás helyett, mnert másra nem volt jó, csak, hogy tönkre tegye a gyerekét lelkileg, aki felnőttként sem találja a boldogságot, mert nem tudja, hogy kell szeretetet elfogadni és adni.

Az hogy a szüleinket mindig segítjük, és a testvéreinkkel tartjuk a kapcsolatot felnőttként az sokkal inkább berögzült szokás, mint szeretet. Egyfajta kötelesség érzet. Persze emellett szerethetjük is őket, plusz egy csomó mindenért hálásak vagyunk amit értünk tettek, míg felnőttünk. Már aki tett bármit is gyerekeiért...

2013. máj. 3. 13:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez miatt ne érezd ne magad rosszul. Esetleg még annyi, hogy töltekezz az anyósoddal való kapcsolatodból és fordíts az energiából édesanyádra is.
2013. máj. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!