Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdv! Mindenhol azt olvasom...

Üdv! Mindenhol azt olvasom hogy a nagyszülői kapcsolattartás jár a nagyszülőnek ha a szülők elváltak. De mi van ha a szülők együtt élnek és mindketten azt szeretnék hogy ne találkozzon a 6 éves gyerek a nagymamával? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 13:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Egyébként két ügyvédnel is jártam. Az elsőnél akkor amikor elvették a felügyeletet. Azt mondta h elmult 12 eves, eldöntheti hol akar lakni. Aztan elmentem egy másikhoz is es azt momdta nagyon sok ilyen eset van, ez nem egyedi és ő fog nekem segíteni...jogilag, de lelkileg nem tud, gondolom. Szoval ha bárki azt gondolja h ez kamu, nagyon szivesen cserélek vele, vagy egyszerűen csak nem kell hozzászólni.
2013. aug. 7. 09:51
 22/29 anonim ***** válasza:
12 évesen meg véletlenül se dönthet róla, hogy hol akar élni. Esetleg 16 évesen.....ne kamuzz mar
2013. aug. 7. 09:54
 23/29 A kérdező kommentje:
Akkor az ügyvéd kamuzott... de ezt a kamut a gyámhivatal is megerősitette, sőt papirom is van róla. Azóta gyerektartást is megítélt a bíróság mivel az anyam beperelt. Ez is kamu? Hát tök jó! Nekem elég valóságosnak tűnt!
2013. aug. 7. 11:06
 24/29 anonim ***** válasza:
A kérdésedben 6 éves gyerekről írsz. Itt a végén pedig egy 14 éves lányról van szó.Elég zűrös az életetek. Sajnálom a gyerekeket.
2013. aug. 7. 11:33
 25/29 A kérdező kommentje:
Ha már hozzászólsz, vehetnéd a fáradtságot h elolvasod az egészet. Nem csak eleje van és vége!
2013. aug. 7. 12:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Eloszor 6 eves a gyerek, aztan 14.... Hagyjuk mar....
2013. aug. 7. 13:39
 27/29 A kérdező kommentje:
Lehet h 2 van????
2013. aug. 7. 15:08
 28/29 anonim ***** válasza:
Akko talán említeni kellett volna? Mellesleg ha kettő van, akkor pláne kitalaciod az egész, ugyanis a valóságban mindkét gyereket elvettek volna tőled, nem csak az egyiket....
2013. aug. 7. 15:18
 29/29 A kérdező kommentje:
Említettem is! Mivel a nagyobbik lányomról van szó így sztem sejthető h van egy kicsi. Ő a 6 éves! De miért is magyarázkodok egy olyannak aki csak kötekszik ahelyett h olvasna!!!??
2013. aug. 7. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!