Üdv! Mindenhol azt olvasom hogy a nagyszülői kapcsolattartás jár a nagyszülőnek ha a szülők elváltak. De mi van ha a szülők együtt élnek és mindketten azt szeretnék hogy ne találkozzon a 6 éves gyerek a nagymamával? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 13:29
11/29 A kérdező kommentje:
A probléma onnan ered h a lányom azt állította a férjemről h bepróbálkozott nála. Első perctől tudtam h nem igaz (és nem váltam el tőle rögtön az anyám bánatára!!) de az anyám feljelentést tett a rendőrségen. Kihallgattak egy csomó rokont, az ofőt, igazságügyi szakértőhöz kellett vinni a lányomat és persze le is zárult az ügy mert nincs ügy! A felügyeleti jogomat elvették,az anyám beperelt gyerektartásért és a bíró is úgy beszélt velem mint egy utolsó senkivel, mert ha a gyámhiv elvett a fjogot biztos oka volt de nem mondhattam el h miért. Szóval ott volt egy szegény nagymama meg..... én! Gondolom örökre nem fog így maradni a dolog de egyenlőre beleőrülök ha belegondolok mi lett a családomból!
2013. aug. 6. 13:01
12/29 A kérdező kommentje:
És a mekivel nincs probléma csak ne az ügyintéző válaszolja meg a kérdést. Egyébként az anyám biztos h nem viszi el oda mert az pénzbe kerül!
2013. aug. 6. 13:08
13/29 anonim válasza:
Ne haragudj, de ahhoz, hogy elvegyék a szuloi felugyeleti jogot nem kis dolgot kellett elkövetni.....
14/29 A kérdező kommentje:
Leirtam h mi történt és hát ez nem is kisdolog!
2013. aug. 6. 15:33
16/29 A kérdező kommentje:
Azért vették el mert a lányom azt állította h a nevelőapja bepróbálkozott nála! Kicsit érthetetlen számomra is de ez van! Az anyámé lett minden jog!
2013. aug. 6. 18:42
17/29 anonim válasza:
Nézd, az egyik momdatodban azt állítod, hogy "nem lett belőle ügy" a másikban meg azt, hogy emiatt vettek el a szuloi felugyeleti jogodat. Akkor csak lett belőle ügy, ráadásul a ferjedet bűnösnek kellett ítélni, egyebkent nem vettek volna el a felugyeleti jogodat.....
18/29 A kérdező kommentje:
Az anyám feljelentést tett majd egyből a gyamhivba ment. Elmondta h megtette a feljelentest es nála van az unokája. Pár nap mulva kaptam 1 levelet h a felügyeletijog az anyámé, mivel én a férjemmel élek és így mégsincs ¨veszélynek kitéve¨ a lányom. Azóta a rendőrség lezárta az ügyet mert a lányom nem tudta bizoonyitani h vmi történt. Amikor én kérdeztem nem is tudta elmondani h mit csinalt vele a férjem. Tudtam h nem igaz a történet, de mivel anyam utalja a vőjet, ez remek alkalom volt neki!
2013. aug. 7. 07:49
19/29 anonim válasza:
Kamuzhatsz tovább, kedves, ez tudod nem igy megy.
20/29 A kérdező kommentje:
Hát pedig ez így történt, sajnos nem kamu! Bár az lenne... :(
2013. aug. 7. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!