Mit lehet tenni ha a lépcsőhazban a nagymama viragai vannak amiket ő nem hajlando behozni? Ugy tudom ezert büntethetnek is nem? Zavarja a többi lakót es mi szívunk emiatt. Menekülési utvonalat akadályoz stb
ne legyetek már ennyire tehetetlenek basszus!
Fogjátok és dobáljátok ki!!
Oké, hogy a mama nem akar "betongettóban" élni, de nem is a lépcsőházban él. Rakja vele tele a szobáját, s kész.
Amúgy én is baromságnak tartom, hogy a virágokkal el lehetne torlaszolni bármit is (asztal, szekrény más tészta), de ha probléma van belőle a házban, akkor meg kell oldani
ja, mellesleg kíváncsi lennék, ki és miért pontoz le mindenkit?!
Én azért sajnálom a nagyit is. Ő teljesen más értékeket képvisel, mint sok bérházas. Ő az az ember, akinek kertes házban sokkal jobban érezné magát.
Én elhiszem, hogy menekülési útvonalat akadályoz, de nekem elég bunkó ez a stílus, amit képvisel sok ember. Normálisan is hozzá lehet állni ezekhez.
Gyertek el Borsodba egy panelba. :D Ott, ha szólni mersz, másnap hazafele menet körbekapnak vagy 10-en.
Úgy látom, hogy itt a legtöbb mentálisan beteg válaszoló,
csak online-virágot látott eddig a f@szbúúkon !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!