Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha a lépcsőhaz...

Mit lehet tenni ha a lépcsőhazban a nagymama viragai vannak amiket ő nem hajlando behozni? Ugy tudom ezert büntethetnek is nem? Zavarja a többi lakót es mi szívunk emiatt. Menekülési utvonalat akadályoz stb

Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 13:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ám tényleg útban van közlekedés szempontjából is. Csak mi már megszoktuk. De az uj lakok már papirokat is bedobáltak a szabályokról. Meg mondtak hogy bejelentést tesznek ha a szép szó nem használ.képviselő is szólt már nekünk. Így most mindenki ránk fuj pedig mi nem tehetünk a nagyirol
2013. ápr. 28. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

ne legyetek már ennyire tehetetlenek basszus!

Fogjátok és dobáljátok ki!!

Oké, hogy a mama nem akar "betongettóban" élni, de nem is a lépcsőházban él. Rakja vele tele a szobáját, s kész.

Amúgy én is baromságnak tartom, hogy a virágokkal el lehetne torlaszolni bármit is (asztal, szekrény más tészta), de ha probléma van belőle a házban, akkor meg kell oldani

ja, mellesleg kíváncsi lennék, ki és miért pontoz le mindenkit?!

2013. ápr. 28. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztosan szépek a virágok... mondhatod azt is, hogy nem elég egyszer kifizetni a bírságot, hanem majd folyamatosan kell és azt hiszem az többszázerezer forint lesz.... Engem pl. nem zavarnának a virágok, megyek hozzátok szomszédnak. :D engem az a putri zavar amit az egyik szomszédom kreált a függőfolyosó végére, összeszedett valami csövest akinek idehordta a holmijait, olyan büdös, hogy elhányom magam...meg valami szekrényt is odacuccolt....régebben ott virág volt az ablakban (belső udvaros ház)de odavitte a koncait helyette...
2013. ápr. 28. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Én azért sajnálom a nagyit is. Ő teljesen más értékeket képvisel, mint sok bérházas. Ő az az ember, akinek kertes házban sokkal jobban érezné magát.

Én elhiszem, hogy menekülési útvonalat akadályoz, de nekem elég bunkó ez a stílus, amit képvisel sok ember. Normálisan is hozzá lehet állni ezekhez.

Gyertek el Borsodba egy panelba. :D Ott, ha szólni mersz, másnap hazafele menet körbekapnak vagy 10-en.

2013. ápr. 28. 18:59
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom, hogy itt a legtöbb mentálisan beteg válaszoló,

csak online-virágot látott eddig a f@szbúúkon !!!

2013. ápr. 29. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!