Hogyan "nevelhető" a házimunkát kerülő férj?
Ide figyelj 68%-s, bicskanyitogató a stílusod, de igazad van. Sajnos. A férfitársaim egy nem kis része akkora szánalmas ember, hogy én kérek elnézést a nőktől. Azt hiszik ha elmennek dolgozni, már ők a császárok. Aztán otthon semmit nem csinálnak. Amúgy aki otthon nem teszi rendben a környezetét, totál igénytelen ember, csak nem veszi észre, mivel nincs igénye rá.
28F (aki tud főzni, házimunkát is végez, sportol, tanul, dolgozik)
Kedves 20-as!
Köszönöm, hogy megszólítottál.
Nem gondolom magam igénytelennek, egyszerűen a tanulás, a munka és sport mellett nem tudok a férjemmel és a 3 gyerkőc kupizásával lépést tartani. Nem takarít helyettem a hölgy, hanem besegít.
Sziasztok! Volt, aki kérte, hogy írjam le az eredményt. Jelentem, most kérdezte meg a párocskám, hogy hogyan működik a szárítógép :)
Szóval hazajött. Felment a szobába, hogy lezuhanyozzon, átöltözzön. Öt perc múlva elkerekedett szemmel jött le és kérdezte, hogy elromlott a mosógép?! Mondtam, hogy tökéletesen működik. Erre ő: de hiszen a szennyes ruhái ott vannak, ahol voltak. Én: és ott is maradnak, mivel mondtam, hogy ami nincs a szennyeskosárban, az nem lesz kimosva. Úgy meglepődött, hogy nem is szólt semmit. Ismét felment, majd lejött, hogy most már a kosárban vannak. Én: jó, akkor mikor legközelebb mosok, azok is ki lesznek mosva. Ő: de neki ez, meg ez holnapra kell. Én: sajnálom, szóltam előre. Egy kicsit dühöngött, egy kicsit hisztizett. Majd rájött, hogy ezzel nem megy semmire, megkérdezte, hogy hogyan működik a gép. Mit és hova kell tenni. És kimosta a dolgait :). Azt hiszem maradok ennél a módszernél. A következő gép, amit megismer a porszívó lesz. Szép estét nektek :D
Ez egész könnyen ment.
Maradj ilyen következetes,és menni fog az.
Köszi a lepontozàst, látom valaki nem birja a po.fám.
Ok, akkor sárkányosodj el, majd elhagy.
Így jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!