Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jól kezelni egy...

Hogyan lehet jól kezelni egy ilyen szituációt? Volt párral és annak uj párjával együtt dolgozni.

Figyelt kérdés

Az uj "kedvesnek" volt kőze ahoz h vége lett a kapcsolatnak. Én nem szidom az ujat,pedig mindenki meséli h milyen. Nem akarok pletykálni én is,mert elöbb utóbb visszahallhatják. Meg amugy is ettől nem lesz jobb nekem,nem változtat semmin.

Nem foglalkozok inkább egyikükkel sem,de nagyon nehéz. Mikor lesz ez elviselhetőbb? Tipp,tanács,tapaszralat... Bármi jöhet.

2013. ápr. 27. 20:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Munkahelyet kell váltani. Ez a legjobb megoldás. Különben rövid úton felőrlik az idegeidet úgy a "jóakarók", mint ahogyan az új párocska is. Nem beszélve arról, hogy nem tudod meggyászolni és magadban lezárni a régi kapcsolatot, ha folyton ott van az orrod előtt. Előbb-utóbb romlani fog a munkatesljesítményed és lapátra kerülsz. Ne várd meg - ha van lehetőség, most dobbants onnan!
2013. ápr. 29. 20:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Aza baj h tényleg nagyon nehéz uj melót találni... Persze nézek azért folyamatosan,de semmi.

A volt barátom iránt nem érzek már semmit,olyan szinten számomra durván mondta ki h legyen vége h abba a pillanatbsn kiábrándultam belőle... :/

Csak maga a helyzet idegesit h ott vannak...

2013. ápr. 30. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!