Baj ha a gyerek örül, h elválnak a szülei? Baj ha miattuk válnak el?
Nem baj, ha örülsz. Én is örültem, mikor végre váltak a szüleim, mert előtte 15 évig kínszenvedés volt a családi élet!
Utána édesapám és édesanyám is nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett, találtak új párt, és biztosan állíthatom, hogy most mindketten boldogabbak.
A váláskor tudtam, hogy végre vége a folytonos ordibálásnak, veszekedésnek, sértődésnek, hazugságoknak, és ha mást nem, mindenki nyugodtabb lesz és élheti a saját életét a másik hibáztatása, stresszelés nélkül.
Ne szégyelld magad, mert nem kárörvendesz, hanem fellélegzel...idővel pedig édesanyádnak is jobb lesz, ebben biztos vagyok, még ha ezt most nem is látja.
anyukád valószínűleg azért sír mert kudarcként éli meg a válást: hiszen a házassága elromlott, és nem tudja helyre hozni, még akkor is ha nem az ő hibája. a kudrac élmény pedig van akit nagyon megvisel
olyan mintha évközben mindent beleadnál (de tényleg) egy tantárgyba, de évvégén még is megbuknál, mert a tanár mondjuk nem csíp és valahogy minidg ugy alakitotta adolgot hogy olyan sok egyest kapj amin nem tudsz változtatni...
vagy pl egy olyan versenyen veszel részt aminek a főnyereménye hogy az egész osztály kirándulni mehet mindenki biztat, reménykedik benned, neked pedig nem sikerül mert egy másik versenyző jobb nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!