Ti férjetek se szeret fürdeni, mosakodni?
Nem azt jelenti, hogy nem kell fürdő meg wc, de mi olyan k*rva vicces azon, hogy régen nem volt. A mai negyvenesek között is van, aki úgy nőtt fel.
Egyébként meg az emberek többsége nem szeret mosakodni, de kell.
"Egyébként meg az emberek többsége nem szeret mosakodni"
Ha te több, mint 3,5 millió emberrel elbeszélgettél erről, akkor emelem kalapom.
az enyem imad zuhanyzni mert zuhany nelkul nincs szex igy szivessen zuhanyzik :)
viccet fereteve azt hiszem ma minden ember igenye a napi rovid zuhany
Nem azon nevettem, hogy régen nem volt fürdő meg wc-, hanem azon ahogy a válaszoló próbálja megmagyarázni a dolgokat "szóval az ilyen szintű tisztálkodás egy elég új fejlemény az emberiség történetében." ez így szerintem viccesen hangzik, boccshogyélek.
(Btw nem tudom mit kellett ezen lepontozni, jogomban áll röhögni.)
Szeret, nem szeret, minden nap fürdik. Viszont borotválkozni úútál. Sokszor mondom, így ápolatlan.
Jön a példálózás: "sztárok" is szőrösen szerepelnek a tv-ben. Na, ők is ápolatlanok szerintem, vagy csak én vagyok maradi. :)
Galambos lajost szoktam felhozni elrettentő példának.
Vagy Sváby András volt valamelyik újságban, szőrösen.
Nálunk a kamasz fiúknak kell a családban rimánkodni, hogy mosakodjanak már le. Olyan büdösek, hogy nem lehet megmaradni mellettük, sokszor koszosak is, ápolatlan körmök stb. Többnek van barátnője közülük, uh ezzel sem lehet motiválni őket, remélem kinövik, mert undorító.
# 22/27 Te miről beszélsz? A föld lakossága több, mint 6 MILLIÁRD fő... annak a nagy része sehogy sem 3,5 millió.
"# 22/27 Te miről beszélsz? A föld lakossága több, mint 6 MILLIÁRD fő... annak a nagy része sehogy sem 3,5 millió."
Bocsánat, igazad van, a milliárdot elírtam. De már vagyunk 7 milliárdan, így gondoltam, hogy ha annak a felénél többet kérdezett, és nem szeretnek fürdeni, akkor igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!