Ti férjetek se szeret fürdeni, mosakodni?
a kézmosással néha hadilábon áll amikor hazaér, valahogy nem magától értetődő, de ha szólok neki, akkor azonnal megy és mossa :)
amúgy igényes, naponta zuhanyzik, használ dezodort, ha nagyon megizzad a melegben vagy valami nagy melótól, akkor azonnal fürdik, és tiszta ruhát vesz fel.
Nem vagyunk még házasok, de a párom nem szeret fürdeni, de megteszi minden nap. Ha melózik kint a kertbe vagy valahol máshol maszekol és koszos lesz akkor képes 1 nap kétszer is, hogy napközbe ne kenjen össze mindent, de ő ilyenkor még lefekvés előtt is képes letusolni.
Igaz fürödni kádban nem szeret, mert van egy mániája hogy ott a koszos víz ráragad és és olyan mintha nem is fürdött volna ő tusol már évek óta egyébként. És ő még lefekvés előtt is letusol ha aznap már nem csinált semmit amikor délután tusolt és ő ha egy napot is kihagy persze volt már ilyen, ha nem volt víz valami miatt vagy rossz volt a boyler és nem volt melegvíz, vagy ha késő értünk haza egy buliból, akkor is csinálta már ezt de olyan lelkiismeret furdalása volt ettől hogy még 1 órája sem aludtunk már arra keltem hogy a fürdőben csobog a víz és zuhanyzik. pedig ő nem nagyon szeret tisztálkodni, de olyan szinten megszokta már hogy egyszerűen zavarja ha egy napot is kihagy.
Most úgy érted a kérdést, hogy kádban fürdeni nem szeret, inkább zuhanyzik. Vagy úgy, hogy tisztálkodni úgy egyáltalán nem szeret. (és nem szeret, de megcsinálja, vagy hanyagolja is?)
Hogy válaszoljak is én pl.: kádban fürdeni nem szeretek, inkább zuhanyzom, de azt akár reggel/este. Párom szintén.
"arra, hogy mi a "természetes": azért ne felejtsük el, hogy a fürdőszoba a lakásokban egy nagyon új vívmány. nagymamáinknak még nem volt fiatal korukban. szóval az ilyen szintű tisztálkodás egy elég új fejlemény az emberiség történetében."
SZAKADOK XD
Nekem nincs férjem. De a tesóm (lány) meg apám csak 2 naponta hajlandóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!