Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy nem köszöntöm fel...

Jogos, hogy nem köszöntöm fel apámat a születésnapján, ha pár nappal ezelőtt kést fogott rám?

Figyelt kérdés
Anyám szerint bunkó vagyok, és nem kéne tönkre tenni a családi békét, ezért köszöntsem fel. Szerintem viszont nagyon nagy kétszínűség lenne.
2013. ápr. 25. 21:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
18%
jaaj ez még nem olyan nagy ügy nálunk puskával megy a cucc papám máskor utánam lőtt de még be bírtam ugrani a diófa mögé...
2013. ápr. 25. 21:46
 12/29 anonim ***** válasza:
70%
Sajnállak... Nem tudom mit tehetnél. Hány éves vagy?
2013. ápr. 25. 21:52
 13/29 A kérdező kommentje:
18
2013. ápr. 25. 21:52
 14/29 A kérdező kommentje:

Drogozok? LOL.

Nem akarom fényezni magam, de sok szülő szeretne magamfajta gyereket.

Tanulok, nem járok bulizni, nem iszok, dohányzok, semmi ilyesmi, még barátom se volt, jóformán egésznap otthon kotlok a könyvek felett.

Persze én sem vagyok tökéletes, seprű, porszívó, mosogatószer fóbiám van, ahogy ő szokta mondani "egy teát sem tudok megfőzni", és igen, megmondom a magamét neki, ha igazam van, de azért azt hiszem, hogy ezek nem elegendő indokok ahhoz, hogy így bánjon velem.

Az egyik legnagyobb probléma, hogy ő a 19. században él, és azt képzeli, hogy egy egy lánynak egy erénye van a világon, az pedig az, hogy tud főzni és takarítani.

Söpörj fel, és te vagy a család sztárja. Nyerj meg egy Shakespeare fordító versenyt, és kapsz egy elismerő mosolyt.

2013. ápr. 25. 21:55
 15/29 anonim ***** válasza:
33%
Nem gondolom,hogy köszönteni kellene.Lehet anyukád mindent beáldoz a látszólagos nyugalom érdekében,de neked nem kell ezt a mintát követned.Azért legyen kéznél valami,ha megsajnálnád.
2013. ápr. 25. 21:55
 16/29 anonim ***** válasza:
18%

És abba már belegondoltál, hogy az apád eltart, és lehetnél egy kicsit tisztelettudóbb vele?

Hogy igenis megkövetelheti, hogy te is csinálj otthon valamit, ne csak a s.ggedet mereszd egész nap? Főleg ha már eltart titeket, és nem inkább lelép egy fiatal macával. Bár ilyen cirkuszok árán valószínűleg előbb-utóbb eléred, hogy anyád egyedül maradjon.

2013. ápr. 25. 21:56
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
18-as! Egy apa akkor sem beszélhet így a lányával. Úgy beszél vele mint egy ronggyal,és még legyen hálás amiért eltartja? Én igenis sajnálom, hogy ilyen apa jutott neki, és szerintem a szülők a gyerekeiktől kapják a visszajelzést, hogy milyen "munkát" végeztek, már ami a gyereknevelést illeti.
2013. ápr. 25. 22:02
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem semmittevés céljából meresztem egész nap a seggem, hanem mert többre akarom vinni, mint pl. ő.

De igazából nincs mit szépíteni a dolgokon, egy lusta dög vagyok. Megvetendő dolog ez? Igen. És ezért azt érdemlem, minden más jó tulajdonságom ellenére, hogy úgy beszéljen velem, ahogy a kutyájával nem beszélne, és az életemre törjön? Nem.

Nem vagyok tökéletes, mint mondtam. De elhiheted, hogy nem tiszteletlenül születtem. Sok éves munkával pusztított ki minden jóérzést belőlem iránta.

Az oké, hogy eltart, ha már megcsinált. De hogy mellékesen kisgyerekkorom óta megaláz, mert azt hiszi, hogy az vicces, az nem probléma, igaz?

2013. ápr. 25. 22:04
 19/29 anonim ***** válasza:
19%

18 éves vagy. Ha nem tetszik, el lehet költözni.

Bár a kés durva dolog volt a részéről, de te is kezet emeltél rá. Minden tisztelet hiányzik belőled.

2013. ápr. 25. 22:08
 20/29 anonim ***** válasza:
42%

És attól, hogy tanulsz, még nyugodt szívvel segíthetsz a házimunkában. Nem lesz tőle semmi bajod.

Én is egyetemet végeztem, mégis tudtam, hogy otthon is vannak kötelezettségeim. (A tisztelet mellett.)

Majd megtudod, ha saját gyerekeid lesznek.

2013. ápr. 25. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!