Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Figyelmes a párod? Megszokott...

Figyelmes a párod? Megszokott lepni valamivel?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy ha például lemegy a boltba,vagy jön haza a munkából akkor hoz e neked valami apróságot: csoki,virág ilyesmi.

Az enyém szinte soha.10 ujjamon meg tudom számolni,hányszor lepett meg bármivel is. Én mindent megadok neki amit csak egy nő megtehet sőt még annál is többet.Próbáltam hónapokig,hogy nem veszek neki semmit még egy nyalókát sem,hát így sem változott a dolog semmit.Közölte,hogy nem érdekli,mert neki erre nincs igénye.Közöltem vele,hogy én Nő vagyok és nekem erre szükségem van,de ezt kb 1 éve pofázom neki,de már kezdek bele unni.Azt mondta,hogy ő megszokta,hogy a nők vesznek neki,ami nem teljesen így van,hogy ő elmondta és az anyukája is.

2013. ápr. 25. 15:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

az én barátom is figyelmes de nem az ajándékozós típus, inkább felkel becsukni éjjel az ablakot vagy hoz nekem vizet. Most anyagilag nem is áll jól így el se várom de azért 2 havonta szoktam virágot kapni. én pl azt is értékelem ha hagy filmet választani :D Én sokszor viszek neki apróságokat, ha sütöttem abból pl

Egyébként azt olvastam valahol h a cseszegetéssel nem mész semmire, rá kell vezetni a pasikat ha szeretnél vmit, pl ha látja rajtad h nagyon örülsz neki akkor talán kedvet kap. Persze ehhez kell részéről egy jó adag nyitottság irányodba

2013. ápr. 25. 16:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Ő arra hivatkozik,hogy neki nincs ideje. Reggel 7-5-ig dolgozik,nálam van a pénz ha kell vmi vegyem meg magamnak.

Annyi,hogy nem lep meg és nem vesz szinte semmit magától.Okél,hogy fáradt nincs ideje,de a boltba jár és soha nem venne egy csokit sem,vagy gyümölcsöt.Kedves és figyelmes olyanokban,mint a bezárja az ablakot,vagy vigyáz h felne fázzak ilyesmi,de nő vagyok eléggé romantkis típus és jól esne,ha csak egy hónapban 1x kedveskedne vmivel. Na mindegy,be kell nyelnem már bele untam,hogy Nő létemre én mondja,majd megszokom egyszer biztosan.

2013. ápr. 25. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem magától hoz, de ha lemegy a boltba megkérdezi mit hozzon, vagy ha együtt megyünk mindig bepakol nekem egy csomó mindent, amit nem is kérek. Virágot én is csak az első évben kaptam, ő úgy van vele, hogy amit kinézek magamnak arra ad pénzt és vegyem meg. Viszont sokszor lep meg valami finomsággal, amit ő főz, sőt általában mindig megkérdezi mit szeretnék, mit főzzön. Mindezeket összegezve az én párom figyelmes, úgy is, ha konkrétan magától nem vesz semmit meglepiként. 22L
2013. ápr. 25. 17:17
 14/20 anonim ***** válasza:

gyakran meglep. tudja, h imádom a csokit, abból is van egy speckóbb, amit nem lehet minden sarkon kapni, de ha valahol meglát egy példányt, azonnal elhozza :)

a virágot már lebannoltam, mert valahogy mindig sikerül kinyírnom szegénykéket, így inkább egy vacsit választok, mintsem egy ártatlan növény vívja haláltusáját a nappaliban.

soha nem kellett neki mondanom, h minek örülnék, nagyon figyelmes párom van, és én is igyekszem neki ezt viszonozni. csak azért nem szoktam minden nap venni valamit, h vegyek, de ha olyan helyen járok, ahol valami kedvence kapható, akkor természetesen hozok neki. imádom látni az arcát, ahogy örül :)

2013. ápr. 25. 17:49
 15/20 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

na, kellett nekem emlegetni a páromat, megint hazaállított egy tábla Milkával :) nagyon megörültem neki, rögtön kivettem a kezéből, aztán nevettem egy nagyot, mivel folyékonnyá olvadt a kocsiban :)

2013. ápr. 25. 19:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez segíthet többet érteni ebből.

[link]

2013. ápr. 25. 20:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem szokott hozni túrúrudit, ha boltba megy. Sőt, olyan is volt, hogy jött haza Pestről, én dolgoztam (a meló Pest és a falunk között van kb. félúton), és hozott nekem BigMac-et, mert tudja, hogy szeretem.

Virágot nem hoz, mert tudja, hogy nem szeretem a vágottat, és így van is olyan figyelmes, hogy ha mindenképp virágot akar adni névnapra vagy szülinapra, akkor cserepest vesz.

8 és fél éve vagyunk együtt.

2013. ápr. 25. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Magától sose hoz semmit, de általában közlöm vele, hogy pl. mit kívánok/milyen cipőt szeretnék éppen venni, és akkor hahoz a boltból/elvisz megvenni a kinézett cipőt, stb. Nálunk ez bevált, és nekem nem is hiányzik, hogy hozzon egy tábla csokit, ha nem mondom neki épp előtte, hogy megkívántam. Eszembe sem jut, mikor hazaér a munkából, hogy miért nem hozott nekem valamit. Bár igazából én is ritkán teszem meg ezt magamtól, de ha egyik este megemlíti, hogy úgy enne egy kis fehércsokit, akkor másnap viszek neki a boltból. De ha nem említené ezt meg, magamtól nem jutna eszembe, hogy vigyek neki. Szóval ez oda-vissza működik, és bevált. Nem szeretünk felesleges problémákat gyártani a jól működő kapcsolatunkba. Szerintem amit te csinálsz, az pont ez.
2013. ápr. 26. 01:36
 19/20 anonim ***** válasza:
A férjem gyakran hoz nekem kürtős kalácsot hazafelé a munkából, mert tudja, hogy nagyon szeretem. De ha a boltba megy, akkor is mindig hoz valami péksütit vagy csokit, tényleg mindig figyelmes. Én ugyanígy vagyok, tudom, hogy imádja a krémtúrót, ha megyek a boltba veszek neki. Tegnap pont a helyi üzlet akciós újságját nézegettem és megláttam, hogy a kedvenc bora le van értékelve és vettem neki egy üveggel. Nagyon-nagyon örült neki. Ezek mind apró figyelmességek, de szerintem mindkét félnek szüksége van rá, enélkül kiüresedik a kapcsolat egy idő után.
2013. ápr. 26. 08:32
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es vagyok, még annyi, hogy virágot is szoktam kapni időnként, nem csak ünnepkor, alkalomkor, hanem néha van, hogy csak "úgy". Szóval én nem panaszkodhatom, megtaláltam a számomra tökéletes férjet.
2013. ápr. 26. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!