Meg lehet mondani egy 11 éves fiúnak nyaralás alatt, hogy este 9-ig van közös program utána csendespihenő? Többi lent.
Férjem 11 éves kisfia is jön velünk nyaralni. Nekünk egy 3 és egy másfél éves kisgyerekünk van, akik 8-kor aludni mennek.
Már három éve úgy néz ki a nyaralás, hogy párom gyereke akkor megy aludni, amikor mi, így kvázi semmi időnk nem jut egymásra a férjemmel.
Hogyan lehet ezt finoman megmondani neki? Ti mit csinálnátok?
Igen, erről is volt szó, de ebben az évben már valószínű nem fogjuk tudni megoldani.
Illetve a férjem mindig akkor veszi ki a szabadságát, amikor megkapja a fiát nyáron, ami azért majd egy hónap idő. Olyan sok szabi nem marad utána.
Szóval most erre a nyaralásra kellene valami tipp, hogy hogyan oldjuk meg, hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon.
Én gyerekem 11 éves, és hétvégén és hétköznap is 8-fél 9-kor megy aludni, így lett szoktatva, és igényli is.
Nyaraláskor, vakáció alatt néha van engedmény, de nem minden nap!
Köszi mindenkinek a válaszát!
Szerintem a férjem részéről az a gond, hogy ha eddig sokáig maradhatott fenn, akkor most milyen indokot mondjon a korábbi lefekvésre/elvonulásra.
Na meg az is igaz, amit az egyikőtök írt, hogy sokszor a nyúl viszi a vadászpuskát, ami szerintem az ilyen hétvégi gyerekeknél úgymond "normális" vagyis érzik, hogy a szülő próbál kompenzálni és ezt ki is használják, nem rosszindulatból hanem mert megtehetik.
Viszont számomra ez így nem jó, úh valahogy változtatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!