Van a családodban alkoholista? Milyen ember?
Nekim is az apám az . Ha megmondom neki jol megrugdos a főldőn és megfenyeget hogy megől. Gyakran ősze hánya a wc ét. Bunkó és Agreszív.
Nem nagyon van lehetőségem elkőltőzni.
Bár nem igénytelen. Csak nem tudok vele omonikálni értelmes dolgokrol mert félek tőle.
11-es
Persze szép és jó amit írsz. Biztos működik is. Meg van olyan is aki szépen bólogat az orvosnak, hogy persze majd befekszik, meg minden, aztán hazamegy és jól szétver mindenkit amiért így "megalázták" az orvos előtt.
Aki nem akar, azon nem lehet segíteni!
A nagypapám volt az, tavaly meghalt. Nem vele éltünk, csak látogatóba jártunk. Se a nővérem, se az én nevemet nem tudta. Alig ismertük. Emlékszem, sokáig magáztam is. Sajnálom, hogy így alakult, mert szerettem volna, ha nekem is van "normális" papám, aki mesél, meg ilyenek.. :)
Aput sajnálom, mert szerette volna, ha jobb kapcsolatot alakítunk ki az apukájával. Az apai nagymamám is alkoholista volt, őt nem ismertem személyesen. Csak anyukám mesélt róla, apu nem. Volt, hogy nagy késsel kergette őket az apja, az anyja az asztalba verte a fejét, mert rosszul olvasott egy szót, meg ilyenek.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!