Tőlem a párom 14 évvel idősebb.. és nem zavar engem sem. Igy jo :D
2009. szept. 26. 13:21
12/34 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz ez a korkülönbség. Nem ez fogja meghatározni a kapcsolatotok. A generációs problémák áthidalásának sikere rajtatok múlik. Lehet, hogy hiába lenne kb. veled egyidős pasid, lehet, hogy több lenne a differencia, hisz mindenki más.
2009. szept. 26. 13:25
13/34 A kérdező kommentje:
Most egyidős velem a pasim és ez sem jó, éretlen hozzám, nagyon, én már többet szeretnék az élettől!
2009. szept. 26. 13:27
14/34 anonim válasza:
Szia:)Abszolút nem sok!Én is pont 23vagyok,a párom pedig 31éves!!2éve,és 4hónapja vagyunk együtt...és nagyon szeretjük egymást!!:D
Sok sikert nektek is:)
2009. szept. 26. 14:12
15/34 anonim válasza:
Nálunk 10 év a korkülönbség.Én 29 párom 39.
Van közös babánk, bennünket nem zavar
Jól elvagyunk:)
Szóval nem sok, ebből még nem lesz generációs probléma:)
2009. szept. 26. 14:22
16/34 anonim válasza:
szerintem nem sok,pont jó,de max.10év,több ne legyen a korkülönbség,mert az már egy idő után nem működne.de a te eseted bőven jó!!
2009. szept. 26. 14:27
17/34 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, hogy ilyen "sokan" vannak hasonló helyzetben és jól működik!:D
Mindenkinek sok boldogságot kívánok!
2009. szept. 26. 14:29
18/34 anonim válasza:
édesanyám és a párja közt 18 év van :) anyukámat még pelenkázták, a párja pedig már az egyetemre felvételizett :) vicces belegondolni. viszont 7 éve vannak együtt, 3éve együtt élnek, nagyon szeretik segítik egymást. a fickó is nagyon rendes ember.
anyum 47, a pasi 65. igaz, ők már más korosztály mint ti, de ha kitartotok egymás mellett, akkor később egyre jobb lesz. :)
2009. szept. 26. 14:37
19/34 anonim válasza:
nálunk is pont 8 év a különbség és nem látszik, éna hölgy vagyok és a pasim bizony "hozzámfiatalkodott"
egyébként valóbna nem a korral mérhetjük a szerelmet, sem a hűséget, stb.
2009. szept. 26. 14:49
20/34 anonim válasza:
21 voltam amikor a párom 41. Kezdetben szép volt minden mint a mesében, utazgattunk a világban, közös programokat csináltunk, de sajna 2 hónap alatt rájöttünk nem tudunk " egymással mit kezdeni". Sokszor voltak kínos csendek, meg máshonnan láttuk a világot. Nagyon tetszettünk egymásnak külsőleg és néha hülyéskedni is tudtunk, de aztán megbeszéltük szépen, hogy mindenki folytassa a saját útját. Azóta ő is és én is "korban hozzánk illő" párt választottunk, bár utálom ezt a kifejezést, mert sztem ilyen nincs. Néha még beszélünk barátilag, de lassan ez is el fog maradni. Kérdésedre a válasz: nem sok a korkülönbség, de úgyis akkor dől el, amikor majd ismerkedtek egymással. Csak bátran, de szerencsére fiatal vagy így is, ha nem sikerülne ez a pasi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!