38-48 közöttiek! Mit csinalnatok másképpen? Milyen jó tanácsot adtatok volna a fiatalabb magatoknak?
25 vagyok, de nagyon odafigyelek az önismeretre, és minden évben visszatekintek az előző év ugyanazon időszakára. gyakran még a dátumok is élénken élnek bennem :)
amit eddig tanultam: sosem szabad halogatni.
mindig előre nézz, és onnan gondolkozz visszafelé. mit mondanál 20 évvel idősebben ma magadnak.
amit tehetsz, azt tedd meg, mert lehet, h soha vissza nem térő alkalom. az sem baj, ha kicsit hülyeségnek látod ma, holnap majd okulsz belőle.
nézd meg, h a döntéseidnek milyen hosszútávú következményei lehetnek.
minden kimondott szavadat gondold meg.
dolgozz olyan helyen, h később ne legyen ciki beleírni az önéletrajzba. sportolj, legyél csinos, most vagy fiatal, most kell jól kinézni :)
bulizz sokat, 40 évesen már késő.
elég gáz ha azt hiszed h egy 40es nő nem lehet csinos vonzó sexy
elárulom lehet és mivel már érett megfontoltabb hidd el sokkal több pasi bukik rájuk :-)
42 vagyok amit maskent csinaltam volna
-hamarabb kellett volna tanulnom nem 30 evessen elkezdeni gyerekek mellett a fosulit es az egyetemet.
- jobb lett volna varni a parvalasztassal es a gyerekkel 35 korul boven raert volna.
-az elso ferjemet nem kellett volna kidobnom mert soah nem tudott senki ugy szeretni mit o
-nyelvet kellett volna komolyan tanulni mert igy nagyon nehez evek vannak a hatam mogott kulfoldon
-hamarbb kellett volna megtalalnom egy olyan kozosseget ahol igazan szeretnek es szamitok erdek nelkul
Amit nem banok
-bejartam a vilagot hatizsakkal gyerekek nelkul lattam mindent amit lani akartam.
-megis tovabbtanultam nagy akaraterbol es szorgalombol
-azt a hivatast valasztottam amit mindig is szerettem volna
- nem dolgozm soha heti 30 oranal tobbet a tobbi idot csaladommal toltom
Nem vagyok ennyi idős, de Nálad idősebb. Nos én leginkább: több önbizalmat és ezzel párhuzamosan sokkal kevesebb lelkizést, aggódást a dolgokon.
Van egy alap Buddhista gyakorlat: össze kell írni minden nap, hogy mi aggasztott, utána összesíteni és utólag, pl havi összesítő után látható, hogy milyen lényegtelen dolgokon mennyi para volt és milyen aggódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!