Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy anya utálhatja azért a...

Egy anya utálhatja azért a gyerekét, mert az előző gyereke még magzat korában meghalt?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 18:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
én nem látom sok értelmét az életemnek.
2013. ápr. 23. 20:01
 22/29 anonim ***** válasza:

Mérgező szülők c. könyv.

nem ismerem, de hátha segít rajtad.

El kell engedned ezt a problémát. meg kell bocsájtanod anyukádnak, azért, mert ilyen, amilyen, (de nem azt jelenti, hogy továbbra is ke kell tenned magadat az ő érzelmi szekálásának.)

kerüld el őt, éld a saját életedet.

Azt keresd, hogy te kinek okozhatsz örömet. Hidd el, sokan egy mosolynak is örülünk :)

Mosolyogj sokat, idegenekre is.

üdv, fel a fejjel :)

2013. ápr. 23. 20:17
 23/29 anonim ***** válasza:
Voltál már szakembernél?
2013. ápr. 23. 20:17
 24/29 A kérdező kommentje:
voltam több évig jártam.. igazából én nem haragszom rá.. csak egyszerűen nem tudom szeretni... sírhatnékom van ha eszembe jut.
2013. ápr. 23. 20:23
 25/29 anonim ***** válasza:

Figyelj engem az anyám szintén utál,de engem azért,mert mikor engem szült egy másik férfiba volt totál szerelmes,de már csak nem is fáj,sőt szánalmasnak tartom,mióta gyerekem van ő mindent pótol.

Ezt azért mondom,hogy nehogy már a saját magad értékelését felülmúlja más nyomora,mert igenis szó szerint ez az ő nyomora.Érted?

2013. ápr. 23. 20:32
 26/29 A kérdező kommentje:
nem igazán.
2013. ápr. 23. 20:37
 27/29 anonim ***** válasza:

Akkor megpróbálom elmagyarázni:

Te egy külön ember vagy!

Nem attól függsz,hogy te milyen vagy és ki vagy,hogy az anyád szeret e!

Én így gondoltam saját magammal kapcsolatban és tök jó életem van!

Persze más kötődéseket kerestem és találtam,amik boldogítanak,nem olyanhoz ragaszkodtam,amiktől szenvedek na!

2013. ápr. 23. 20:52
 28/29 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz veluk, tudom konnyebb mondani mint megtenni...

de hamarosan felnott leszel es elmesz, sajat eletet kezdesz.

egyszerre szornyu es felemelo a tudat hogy csak magadra szamithatsz - elarvultnak erzed magad a vilagban es kozben tudod hogy nincs az hogy csalodnod kell valakiben mert szarik rad, nyilvan te mem fogsz magadnak keresztbetenni...

amugy az en szuleim nem voltak ilyen szornyuek. apam csak ketszer pofozott be az asztal ala semmi hulye okkal.

anyum is egy erdekes kategoria. tole felnottkent kaptam tobb pofont azert mert megmondtam neki az igazat - persze volt hogy utana bocsanatot kert

nekem elegge elcsesztek a tinikorom meg a fiatal felnottkorom. mas ember buszke lett volna a gyerekere amit en csinaltam. ezek meg xart se tamogattak hanem meg lehuztak...

megis en vagyok az a balga aki kifizette anyum tartozasat...

nem tudom, neha elgondolkodom hogy nevet kene valtoztatnom es elfelejteni oket. a 3000 km-re koltozes mar megtortent kar hogy haza kellett jonnom egy kepzesre.

unom a sok hulye vitat is... nyugalmat akarok, mint kint

2013. ápr. 24. 07:05
 29/29 anonim ***** válasza:

Van sajnos.

Ismerősi körömben is van, de ott nem ennyire ilyen a helyzet.

Osztálytársam testvére magzat korában halt meg akkor mikor az anyjuk 5 hónapos terhes volt. Ha megszülettek volna mindketten ők ketten lettek volna az anyjának a gyerekei. Mivel az egyik meghalt így pár év múlva szült még egy gyereket.

Egyszer mesélte osztálytársam, hogy az anyja száján "kicsúszott", hogy ha a báttya megszületett volna akkor ő most nem lenne. / a tesója előtt/ GOndolhatod, hogy milyen kellemetlen volt neki/

Mondjuk a mindennapokban nem érződik náluk ennyire.

2013. ápr. 24. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!