Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak féltem a lányomat?

Mit csináljak féltem a lányomat?

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves és nagyon féltem mert mostanában egyre tovább szeretne kinnt lenni délutánonként. Kiderült hogy egy 18 éves és kettő 17 évessel vannak kinnt féltem nem tudom mi legyen mert ha nem engedem akkor csak veszekszünk de viszont ez mellett tényleg tanul és nem hanyagol el semmit.

2013. ápr. 22. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%
Amig nem hanyagol el semmit és nincs semmi apró változás a viselkedésében engedném. Attól még hogy 17 évesekkel van és az egyik dohányzik nem kell rögtön rosszra gondolni, ettől még lehetnek normális kedves gyerekek ők is:)
2013. ápr. 22. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
ha nem engeded rá kényszerited a hazudozásra.Már csak azért is velük lesz.Megfogja találni a módját átverjen téged.Engedd,igy legalább tudod kikkel és meddig van.Lassan itt a suli szünet,nem zárhatod be és hozzá kell szoknod ahoz is nagylány lett a kislányod...Bizz meg benne sok mindentől meg kiméled magad.Persze ha azt látod rossz irányba fordul akkor ne engedd.Amúgy mi is mindig idősebbekkel lógtunk,mégsem zülöttünk el,nem voltunk ribancok.
2013. ápr. 23. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!