Mit tennetek ha a parotok egy masik csajjal randizna?
Figyelt kérdés
De azt mondja h csak beszelgetnek, nem tortenik semmi kozottuk csak az a beszelgetes, ami azert van mert nagyon jo beszelgetni vele2009. szept. 25. 14:28
11/13 anonim válasza:
Férfi nő közötti barátság nincs!!!!!!!!!!!!!!!Vagyis úgy értem,mint ha egy nagyon jó barátnők lennének,vagy mint két jó haver.Na nő és ff között ez nem működik.Téged sajnállak,és ha ez valóban így van lemerem fogadni,ha szakítanátok ők összejönnének........
12/13 anonim válasza:
a csajt megcibálnám,és közölném merre az ajtó...
a párocskámmal meg elbeszélgetnék,aminek lehet az lenne a vége,hogy mehet a csaj után...
amig velem van,addig nincs mással találkozgatás,nemérdekel,hogy lánybarát,vagymi
dobtam már ki "lánybarátot" páromtól (voltak körülöttük,nem csinálhattak semmit,elvileg szándék se volt),de fogtam,és mind az 50kilómmal ajtón tulra a csajt...
13/13 anonim válasza:
Mint ha én írtam volna a kérdést! :)
Én elsőre kiakadtam rajta,de nem szóltam. Majd egyszer kiborult a bili! :)
Rengeteget beszéltünk róla. Neki ő csak egy barát,még ha sokan nem is hisznek a férfi-nő barátságba! Azóta a mi kapcsolatunk is javult,mert jól esett neki a féltékenység! Lehet fura,de nálunk így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!