Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a parotok egy...

Mit tennetek ha a parotok egy masik csajjal randizna?

Figyelt kérdés
De azt mondja h csak beszelgetnek, nem tortenik semmi kozottuk csak az a beszelgetes, ami azert van mert nagyon jo beszelgetni vele
2009. szept. 25. 14:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem Veled randizik?????????????

Hát kidobnám, most vagy szeret vagy nem, ha szeret nem randizik mással.

2009. szept. 25. 14:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet fiú-lány barátság köztük,de ezt neked kell látni,hogy az -e vagy több.Mondjuk ez a randizás az már eleve többet takar.Mivel nem lehet kivenni konkrétan,hogy mit csinálnak vagy milyen ez a "randizás",így nem tudom.Ha biztos lennék benne,hogy "olyan" randi,akkor megmondanám neki,hogy ha továbbra is találkozik vele,akkor köztünk vége.Ha tudnám hogy már volt csók,egyéb,akkor meg egyből szakítanék.Attól is függ,hogy mennyi ideje vagytok együtt.
2009. szept. 25. 14:31
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
De ha csak barátok, az nem randi! A randi az az, amikor azért találkoznak, hogy megismerkedjenek kapcsolat céljából.
2009. szept. 25. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Én megmutatnám neki az ajtót,és onnantól kezdve akkor randizik és beszélget vele amikor akar!Egyesek mit meg nem engednek maguknak!Akkor miért van veled,ha a másikkal meg jól érzi magát?Legyen együtt a leánnyal ha vele tud jókat beszélgetni,de ne téged alázzon meg azzal,hogy más lányokkal randizgat(nem is értem miért hagyod magad)...én is azért vagyok együtt a párommal mert szeretem és jól érzem vele magam,jókat tudunk beszélgetni stb.
2009. szept. 25. 14:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha régről ismeri akkor kevésbé aggódnék, de akkor is bizalmatlan lennék. Ha új ismerettség, akkor sokkal veszélyesebb, szerintem.
2009. szept. 25. 14:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A párod mit szólna ahhoz, ha te is randizgatnál egy másik pasival, akivel "semmi-közötök-egymáshoz-de-olyan-jó-beszélgetni-vele"???... :-[[

...Meg jó vele moziba járni... És jó vele kirándulgatni... Aztán meg jó vele nyaralni menni...

Tudod, azért én kipróbálnám!

Menj el valamelyik munkatársaddal 1-2 alkalommal, vajon ő mit szól hozzá???...

2009. szept. 25. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Miért, veled nem tud beszélgetni? nem akarok vulgáris leenni, de sztem azzal a csajjal ő nem beszélget, hanem baszélget...

2009. szept. 25. 15:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem minek pontoztok le,én akkor is kitartok az mellett,hogy a párom én mellettem mással NE RANDIZZON!!!
2009. szept. 25. 15:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat?? En biztos ajtot mutatnek neki! Mi az, hogy nem veled randizik??? Felhaborito, hogy mik vannak!
2009. szept. 25. 15:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy előre megbeszélt randi, vagy csak összefutnak és beszélgetnek!

Az én párom is szokott lányokkal beszélgetni,ha taliznak nincs ebben semmi rossz, de ha előre lebeszélt a dolog, hát azt már nem biztos hogy lenyelném.

2009. szept. 25. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!