Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbantott, de nem tettem...

Megbantott, de nem tettem szova. Kellene?

Figyelt kérdés

Ma este koltozom el itthonrol, tavol a paromtol...annak ellenere, hogy erosnek hittem magam, es bizok a legjobbakban tegnap este kiakadtam es csak sirtam...ma mondtam anyukamnak, hogy este talalkozom a parommal (akivel tobb mint ket eve egyutt vagyok) hogy elbucsuzzak tole:( erre azt mondja, hogy "nagy dolog..."(nagy flegman)...lehet neki nem az, de nekem eletem legnehezebb dontese volt...es faj, hogy csak ennyire tartja a kapcsolatunkat, tegyek ra magasbol, vagy mondjak neki vmit?

19-L

2009. szept. 25. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért költözöl el?

Anyukáddal milyen a kapcsolatod?

Megért téged,törődik veled?

Vagy alapban ilyen flegma,mi a véleménye a kapcsolatodról a fiúval?

Lehet csak rossz napja volt.

Szerintem hagyd rá,ráadásul,ha most költözöl nem jó haragban elválni a szülőktől.

2009. szept. 25. 13:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem nem nagyon tudja megerteni azt, hogy igazan szeretem a paromat, nem is tudom, valaha megertette-e...

maskepp jo a viszonyunk, de a kapcsolatomrol sosem beszelunk, mert nem erdekli, mindig leolt barmit mondok...

a paromat amugy kedveli, mert roppant aranyos:)

egyetem miatt koltozom...

ami rosszul esik, hogy ugy csinal mintha, semmi sem tortenne, mikozben a szivem hasad kette...rola lepereg, nem erdekli...

2009. szept. 25. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!