Atyec kérdése:
1993-ban elhunyt a feleségem. És a mult héten véletlenül megtudtam, hogy az Állami Népességnyílvántartó engem "házas"-ként tart nyilván. Az derült ki, hogy 1994-ben állítólag megnősültem. Én erről nem tudok. Ez nem vicc! Hova kell most fordulnom?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 09:39
31/36 anonim válasza:
Ez még talám vicces is lehetne, de akkor hogy menjen igy Tóth Éva műtétre?
32/36 A kérdező kommentje:
Az önkormányzatnál annyit tudtam meg, hogy: pontos dátum, illetve házasságkötés helye. Holnap megyek az illetékes anyakönyvi hivatalba. Remélem, szerencsém lesz. Majd leírom a fejleményeket, lehet hogy másnak is hasznos lesz az én tapasztalatom.
2013. ápr. 28. 13:32
33/36 anonim válasza:
Van egy film, elcserélt tb kártya s az illető meghal a korházban. Akié a tb kártya azt meg halottá nyilvánitják, s kezdődik a kálváriája onnan kezve nem létezik. Nem tudja valaki a fimm cimét?
36/36 anonim válasza:
ennyi év távlatából is érdekelne, mi lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!