Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan érzem azt, hogy ott...

Jogosan érzem azt, hogy ott kellett volna lenni, vagy ássam el magam?

Figyelt kérdés

Március 16-án(szombat) volt a sulimban a Szülők Bálja. Apukám nem tudott eljönni, mert az M1-esen ragadtak, és eltörte a bokáját. Szombat hajnalban értek haza, reggel 7-kor pedig elvittük kórházba. A bálra nem akart jönni, mert nagyon fáradt volt és fájt a lába. Megértem, hogy 2 nap után nem szívesen csücsül ott hajnalig a bálon, de legalább arra számítottam, hogy a keringőnket megnézi. Nem haragszom rá, de rosszul esett. Maximum 1-2 óra lett volna az egész, vacsorára se kellett volna maradnia, ha nem akar. Bármikor haza tudtuk volna hozni pihenni. Másrészt pedig önzőnek is érzem magam, mert az egyik fiúnak meghalt az apukája, azért nem lehetett ott. Neki tényleg oka volt arra, hogy szomorú legyen. De nekem nem, pedig szinte egész este rossz kedvem volt.

Apu azt mondta, nagylány vagyok már, megértem. De nem igazán sikerült. Rosszul esett, hogy nem volt ott, de szemétnek is érzem magam, mert vannak, akiket otthon se vár az apukája, nem úgy mint engem. :(

L

2013. ápr. 19. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Elhiszem,hogy rosszul esett,mert nem ment el.Itt a lényeg!Fájt a lába.Értsd meg apukád.Eléggé szenvedhet ez miatt.De téged is megértelek.nem vagy érzéketlen.Ez így jött ki.Talán le videózták,és vissza tudja nézni.
2013. ápr. 19. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nincs igazad.

Nekem is nem is olyan régen tört el a bokám. El se tudod képzelni hogy 3-4 héten keresztül mennyi re tud fájni az hogy csak ül az ember 1-2 órácskát. Én sem szívesen mozogtam pár hétig törött bokával. Főleg ha friss a törés.. Lehet hogy te úgy gondolod hogy elüldögélt volna pár órácskát, és utána szépen hazaviszitek, de apudnak nagy fájdalommal és kellemetlenséggel járt volna az a pár óra üldögélés..

2013. ápr. 19. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megértem h rosszul esik, hisz fontos lett volna ez neked, de gondolj bele apud helyzetébe. nekem se lett volna kedvem meg erőm felöltözni elmenni ott ülni jóképet vágni, bármennyire is szeretem azt az illetőt aki miatt elmentem. És szerintem te se érezted volna jobban magad, hogy elment de nem érzi jól magát csak ült volna fa arccal. Így volt a legjobb h otthon maradt.
2013. ápr. 19. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell elásnod magad, miért kellene?

De gyerek vagy még, aki csak magára gondol.

2013. ápr. 19. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kettessel értek egyet. Egy friss bokatörésnek semmiképpen nem tesz jót, ha nincs felpolcolva a lába. Gondold el: egy kényelmetlen széken ülve lógatja a frissen begipszelt lábát, még be is gyulladhatott volna. Azzal tudod megmutatni, hogy értelmes nagylány vagy, hogy elfogadod ezt a helyzetet, amiről senki nem tehet.
2013. ápr. 19. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Érthető, hogy rosszul esik, de próbáld elfogadni és máshogy felfogni ezt az egészet. Nekem "csak" a kezem volt eltörve, de eleinte attól is majd besz*rtam, ha csak negyed órát lógott a kezem (nem véletlenül kötik fel). Eltudom képzelni mekkora fájdalommal járhat egy friss boka törés, elbicegni az autótól a székig, ott úgy ülni 1-2 órát, hogy nem tudja feltenni sehova.

Gondolom autópályán való éjszakázás után olyan lelki állapotban sem volt, hogy jókedvvel végig bírta volna ülni fájdalmak közepette.

Próbáld megérteni, hogy neki ez nagy kényelmetlenséggel járt volna és nézzétek meg otthon együtt a keringőről készült videót, ha van. :)

Az én ballagásomra anno egy számomra nagyon fontos bácsi nem tudott eljönni, akit nagypapám helyett szerettem nagypapámként. Két nappal a ballagás előtt elesett és felszakadt a feje. Összevarták kész. Kicsit nehezményeztem, de elfogadtam. És egyébként két nappal később valahova elment, összeesett, rosszullett, rohammentő vitte kórházba és így derült ki, hogy az ütés helyén vérömlenye keletkezett. Azóta őszintén örülök, hogy nem hisztiztem ki, hogy eljöjjön a ballagásomra, ha mindez ott történik, sosem tudtam volna elszámolni a lelkiismeretemmel.

Nézd ezt olyan szemmel, hogy apukád egészsége és gyógyulása szempontjából ez volt a lehető legjobb döntés. Mond el neki, hogy szeretted volna ha ott van és ismétlem, ha van video, kérdezd meg tőle, hogy megnézné-e veled! :)

2013. ápr. 19. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Törött bokával csoda, hogy nem fekvő gipszet kapott. Egyébként a gipszbe rakott láb az olyan, még a végén is, sőt még a levétel után is, de az elején kifejezetten, hogy dagad. Az nem olyan, hogy ha fáradt hazaviszed. Azzal, hogy ott sántikál, meg nincs felpolcolva a lába, teljesen bele dagadhat a gipszbe... akkor már hiába viszed haza, hadd pihenjen.
2013. ápr. 19. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy rosszul esett neked, de próbáld megérteni apukádat. A törött boka komoly dolog, állandó fekvés kéne neki, nem véletlenül szoktak fekvőgipszet adni az esetek többségében.

Bár maga a hóbaleset is durva volt. Hidd el, én tudom, ott voltam.. Ezek ellenére szerintem ez a kisebbik, és hidd el nem azért nem akart menni, mert újabb x órát kellett volna tétlenül egy helyben lennie, hanem mert a törött bokával nem jó dolog.. Még az a pár óra sem.

2013. ápr. 19. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!