Ti elmondanátok a férjeteknek ha volt valakitek? (szex nem "csak" csók és jól éreztétek magatokat vele) De közben rájöttetek hogy nem kellene ezt csinálni és véget vetettetek a "viszonynak"?
Neked kell tudnod milye. Ember aferjed, hogy eragalna erre.
Szerintem sok kapcsolatban egy ilyen botlas mint a tied megerosit es nem elvalaszt, mivel idoben rajottel, hogy fontosabb a csaladod a ferjed hogy egy mulo szeszely miatt tonkremenjen.
A lelkiismeretfurdalasod is ezt mutatja. En a paromnak el tudnam mondani, egyreszt mert en ilyen ember vagyok, meg amiatt is mert o milyen.
Nekem is volt kisertesem, meg a csok sem tortent meg, meg a kapcsolatunk elejen, nem mondtam neki akkor el, mar banom, mert ms mar hulyeseg lenne 5 evvel kesobb felhozni a temat. Engem megerositett a kapcsolatomban, azzal, hogy a kisertesnek ellen tudtam allni. Kisertes nelkul senki nem tudhatja mit csinalna adott helyzetben, hiaba allitja azt. Aki nem volt konkret szituba konnyen mondja, hogy o marpedig nem lepne felre mert a ferje igy ugy vagy a felesege igy ugy. Termeszetesen ezek az emberek akik ezt allitjak nem olyan tipusuak akik mennem a pasik meg nok utan, mint sokan a mai vilagban, de a kiseres is szembejohet, nah azzal ii mit kezd az az igazi proba. Szerintem a csok ellenere, amit amugy en is mar a megcsalasnak tartok, kialltad a probat, mert idoben visszakoztatok. Ha a ferjed olyan ember mond el neki, de fontos, hogy erzekeltesd a buntudatodat, es, hogy mi hogy volt. Amit lehet ndbetenni a kapcsolatban. Haa a ferjed nem olyan ember, akkor temesd el jol magadban, de ne felejsd el, ha legkozelebb jon egy kisertes, hamar tudj a masik iranyba fordulni. Igazuk van azoknak is, akik azt mondjak felesleges megsebezni a masikat. Van akit pont ez nem sebezne, mint engem, mert tudnam, hogy a parom szeret annyira, hogy az ujdonsag varazsaban sem engedett a kisertesnek. De minden ember mas es mas, ezert maskeppen is reagalnak dolgokra.
Egy szonak is szaz a vege, neked kell ismerned a ferjedet.
Dehogy várom el,sőt úgy érezném,hogy azért mondja el,mert nem vagyok már neki jó.
Egyébként én konkrétan tudtam is róla mikor volt valakije,de csak a nyomozásom miatt,se én nem mondtam el,ő se,ugyanakkor vannak élethelyzetek,hogy megértem.Például tök kicsi volt a gyerek és nem tudtam foglalkozni a párommal és el volt hanyagolva meg ilyenek.
Na de ha elmondja fú nem nagyon bírtam volna elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!