Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmondanátok a férjeteknek...

Ti elmondanátok a férjeteknek ha volt valakitek? (szex nem "csak" csók és jól éreztétek magatokat vele) De közben rájöttetek hogy nem kellene ezt csinálni és véget vetettetek a "viszonynak"?

Figyelt kérdés
10 év együttlét után, két kisgyerekkel.
2013. ápr. 19. 19:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
53%
Nem csaltad meg. Megálltál. Megbántad. Kerüld el a pasit és felejtsd el az egészet. Szeresd tovább a férjed, az élet megy tovább. Máskor meg ne csinálj ilyet.
2013. ápr. 20. 03:03
 22/33 anonim ***** válasza:

Neked kell tudnod milye. Ember aferjed, hogy eragalna erre.

Szerintem sok kapcsolatban egy ilyen botlas mint a tied megerosit es nem elvalaszt, mivel idoben rajottel, hogy fontosabb a csaladod a ferjed hogy egy mulo szeszely miatt tonkremenjen.

A lelkiismeretfurdalasod is ezt mutatja. En a paromnak el tudnam mondani, egyreszt mert en ilyen ember vagyok, meg amiatt is mert o milyen.

Nekem is volt kisertesem, meg a csok sem tortent meg, meg a kapcsolatunk elejen, nem mondtam neki akkor el, mar banom, mert ms mar hulyeseg lenne 5 evvel kesobb felhozni a temat. Engem megerositett a kapcsolatomban, azzal, hogy a kisertesnek ellen tudtam allni. Kisertes nelkul senki nem tudhatja mit csinalna adott helyzetben, hiaba allitja azt. Aki nem volt konkret szituba konnyen mondja, hogy o marpedig nem lepne felre mert a ferje igy ugy vagy a felesege igy ugy. Termeszetesen ezek az emberek akik ezt allitjak nem olyan tipusuak akik mennem a pasik meg nok utan, mint sokan a mai vilagban, de a kiseres is szembejohet, nah azzal ii mit kezd az az igazi proba. Szerintem a csok ellenere, amit amugy en is mar a megcsalasnak tartok, kialltad a probat, mert idoben visszakoztatok. Ha a ferjed olyan ember mond el neki, de fontos, hogy erzekeltesd a buntudatodat, es, hogy mi hogy volt. Amit lehet ndbetenni a kapcsolatban. Haa a ferjed nem olyan ember, akkor temesd el jol magadban, de ne felejsd el, ha legkozelebb jon egy kisertes, hamar tudj a masik iranyba fordulni. Igazuk van azoknak is, akik azt mondjak felesleges megsebezni a masikat. Van akit pont ez nem sebezne, mint engem, mert tudnam, hogy a parom szeret annyira, hogy az ujdonsag varazsaban sem engedett a kisertesnek. De minden ember mas es mas, ezert maskeppen is reagalnak dolgokra.

Egy szonak is szaz a vege, neked kell ismerned a ferjedet.

2013. ápr. 20. 07:41
 23/33 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem MINDENKÉPPEN mondd el a férjednek! Minden kapcsolat alapja az őszinteség! Főleg egy házasságban...
2013. ápr. 20. 09:36
 24/33 anonim ***** válasza:
50%
De ezek után ti elvárjátok az őszinteséget a férjetektől ugye?
2013. ápr. 20. 11:32
 25/33 anonim ***** válasza:
16%

Dehogy várom el,sőt úgy érezném,hogy azért mondja el,mert nem vagyok már neki jó.

Egyébként én konkrétan tudtam is róla mikor volt valakije,de csak a nyomozásom miatt,se én nem mondtam el,ő se,ugyanakkor vannak élethelyzetek,hogy megértem.Például tök kicsi volt a gyerek és nem tudtam foglalkozni a párommal és el volt hanyagolva meg ilyenek.

Na de ha elmondja fú nem nagyon bírtam volna elviselni.

2013. ápr. 20. 12:46
 26/33 anonim ***** válasza:
27%
Lelkiismeretfurdalás? Az mi? Még ilyen hülyeséget, hogy elmondani. Na azt nem szabad. Majd tíz év múlva a fejedhez vágja, hogy büdös ribi. Kell ez? Nem!Akkor. Pofa súlyba, oszt boldogan éltek, míg meg nem...izé...el nem váltok.
2013. ápr. 20. 14:42
 27/33 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló... Te nagyon hülye vagy........
2013. ápr. 21. 00:34
 28/33 anonim ***** válasza:
56%
Aki azt írta, hogy a férfi verhesse a nőt, hát Téged kéne jól elverni! Nem a nők ribik, hanem gondolj arra, hogy mit tehetett a férjük, ami miatt ide jutottak, hogy így vélekednek. Egy nő nem csábul el csak úgy, mint ti a farkatok miatt, hanem valami nagyon rossz már abban a házasságban, kapcsolatban, és belekergette a férje abba a helyzetbe, hogy mástól elfogadott egy kis gyengédséget, nagyon hosszú út egy nőnél, mire ilyenre vetemedik, és általában a férje az okozója a viselkedésével. Egy nő akkor csábul el, ha nem szeretik, és rosszul bánnak vele. de persze ő a szutyok, nem az a férfi, aki megbántotta, semmibe vette, megütötte, megalázta vagy megcsalta stb. Mi? Nem feminizmus ez, hanem amelyik férfi így gondolkodik, az a férfi soviniszta macsó.
2013. ápr. 21. 14:52
 29/33 anonim ***** válasza:
45%
Legalább ugyanannyi férfi folyamatosan csalja viszont a feleségét, mint amennyi nő elcsábul, és akkor ők elmondják? Nem! mélyen titkolják! Nem egy csókot, amit megbántak, hanem folyamatos éveken át tartó kefélést, amit nem bántak meg egy percig se, és hülyítik otthon a párjukat, hogy milyen jó férjek ők, sokat dolgoznak, azért járnak későn haza stb. Na akkor a macsó nőverő válaszoló logikája szerint, iktassuk törvénybe, hogy minden nő verhesse a férjét! Mert nagyon elkanászodtak a nőcsaló köcsök faroklógatók!
2013. ápr. 21. 15:13
 30/33 anonim ***** válasza:
*köcsög*
2013. ápr. 21. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!