Ti elmondanátok a férjeteknek ha volt valakitek? (szex nem "csak" csók és jól éreztétek magatokat vele) De közben rájöttetek hogy nem kellene ezt csinálni és véget vetettetek a "viszonynak"?

Nagy valószínűséggel NEM!
Te mit szólnál hozzá ha a férjed azt mondaná"Drágám,megcsaltalak egy nővel,szex nem volt,csak csók"
Te mit éreznél?
Valószínűleg olyan rosszat amilyet ő!
Amiről nem tud az nem fáj!

Nem is volt igazából valakid,ha nem volt szex.
De látom te nagyon el akarod mondani,csak azt nem tudom miért,azt hiszed evvel könnyítesz a lelkeden?

De mit hibáztál?Semmit sem hibáztál,egyszerűen megmozdult benned valami más iránt is.
Vagyunk elegen nem,akit vonzónak láthatunk és megértjük egymást valamilyen szinten,időnként kikerülhetetlen és még csak bele sem mentél komolyabb viszonyba.

Mint egy film címe is....Édes drága titkaink:)))
Néha tudni kell hallgatni, a hosszú házasság egyik titka szerintem...

Nalunk a ferjem csinalt hasonlot, elmondta, pedig probalta nem elmondani, mert magaban lezarta a dolgot.
De olyan szintu lelkiismeret-furdalasa volt, hogy nem volt onmaga.
Lattam rajta, hogy van valami gond, hogy bantja valami, depresszio tunetei mutatkoztak rajta, az eletkedve egyenlo volt a nullaval, holott amugy o egy nagyon aktiv, derus ferfi, eis volt anno az elso dolog, amiert beleszerettem.
Kerdezoskodtem, haritott, ereztem, hogy szakadek van kozottunk, mar arra is gondoltam, hogy halalos beteg.
Komolyan, honapokon at ez volt, a vegen mar nagyon duhos voltam es kezdtem kiabrandulni.
Vegul elmondta.
A kapcsolatunk tulelte, o felszabadult, teny, h utana nekem volt par almatlan ejszakam, de legalabb atgondoltam az egeszet. A mi kapcsolatunkon boven volt mit renovalni.
Akkor megtettuk, minden OK.
Eveken at nem tudtam volna ugy elni vele, hogy a savanyu arcat nezem es keresem az embert, akihez hozzamentem.
Szerintem akkor szetmegyunk.
Amugy meg ugyis elmondta volna valaki, tudom jol, mert jart a hir korbe es van par haragosunk.
Ha mastol tudom meg, akkor eselyt sem adtam volna magunknak.

Szóval az utolsó beíró alapján is,mivel igazából nem is "csaltad meg" komoly következményei nem lehetnek.
De ezek emberi dolgok,hogy megmozdult benned valami aztán kész.

Kedves Kérdező!
Te még normális értékrenddel vagy felvértezve, nem úgy, mint a válaszoló nők legtöbbje, akiknek a megcsalás egy vállrándítás, ás hazugságra biztatnak.
Szerintük a "kis megcsalás" nem megcsalás!
Tehát ha a szeretőjüknek kicsi volt a pö cse, akkor az még nem megcsalás??!

Na ezekből is látszik mennyire álszentek a nők. Ha a férfi a szomszédra csak ránéz már egy mocsok féreg de ha a nő csókolózik azt ne mondja el.
Döntsd el, tudsz hazugságban élni vagy nem.

Számomra ez egyszerű. Megcsaltad és megbántad mélységesen? Vele szeretnéd folytatni az életed? Akkor ne okozz neki felesleges fájdalmat, és legyen a te büntetésed, hogy együtt élsz a lelkiismereteddel. Küzdj meg saját magaddal.
Ha elmondod neki, akkor ne várd, hogy valaha is újra jó kapcsolatotok lesz. Egy életre tönkreteszed őt és családot.
Szóval bánd a dolgot, törekedj arra, hogy a kapcsolatotok jól működjön és rendezd le magadban a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!