Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megakadályozhatják a szüleim,...

Megakadályozhatják a szüleim, hogy elköltözzek otthonról? Miket vihetek magammal?

Figyelt kérdés

18 éves múltam, idén fogok érettségizni. Egy barátomhoz költöznék, csak a rezsi rám eső részét kellene fizetnem. A szüleim nem akarnak elengedni, azt mondják, amíg középiskolába járok, nem mehetek az engedélyük nélkül sehová.

A lakásból elhozhatom azokat a cuccokat, amikről van számlám? Az számít, hogy a diákmunkás pénzemből vettem őket? A szüleim szerint amit diákként 18 éves korom előtt kerestem az automatikusan az övék és az ebből vásárolt dolgok is.

2013. ápr. 19. 17:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha van biztos jövedelmed, s ahogy írtad van, akkor ki tudod fizetni a rád eső részt, ami semmivel sem lesz több, amit adtál a szüleidnek. Igaz gondolom náluk a kaja is benne volt ebben. Habár nekem az se fer, ha ennyit elkér egy szülő, de mindegy.

Ha nagyon tarthatatlan az állapot otthon, akkor költözz. Semmi szükséged arra, hogy idegileg tönkremenj.

Én is 18 évesen költöztem el otthonról, mert anyuék ittak.Azóta magam tartom el, sőt elvégeztem egy fősulit is. S soha nem kellett arra vetemednem, hogy áruljam a testem.

2013. ápr. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!