Hogy mondjam el a családomnak hogy 2 évig a testemből éltem mint prostituált? Úgy érzem el kell mondanom. Ti elmondanátok? 21/L
Hát ez attól függ. Pl. én elmondanám a szüleimnek, ha így lett volna és már megbántam volna. Amúgy eddig hogyhogy nem tudtak róla, külföldön éltél, hogy nem voltál szem előtt? Mert azért ha itthon voltál és akár velük is laktál, és nem vették észre mégsem, akkor durván okolni fogják magukat, hogy hogyan lehet, hogy nem vették észre.
Az én szüleimmel szerintem ezt meg lehetne beszélni, ők mélyen hívők, és képesek megbocsátani, ezt tapasztaltam tőlük eddig. Tudják azt, hogy pl. mikor Jézushoz odavittek egy prostituáltat, mert meg akarták kövezni, akkor azt mondta Jézus, hogy az vesse rá az első követ, aki még nem vétkezett, és szépen elkullogott a vádolók tömege. Akkor azt mondta Jézus a nőnek, hogy menj el, és mostantól fogva ne vétkezz. És más esetben is szeretettel és megbocsátással fordult prostituált nők felé. Ilyen szerető és megbocsátó Istenünk van, és hát én ezt tanultam a szüleimtől, és eszerint is viselkednek ők is, így minden bizonnyal megbocsátanák nekem ezt.
De a szakemberi segítséget én is ajánlom, nem lesz egyszerű feldolgozni ezt a két évet, ehhez tényleg segítségre van szükséged.
Ha úgy érzed, hazudsz, és nem fair, ha nem mondod el a szüleidnek, mondd el. Persze, nem tudom, hogy ők nem reagálnának-e úgy, hogy ne is lássanak soha többé, akkor netszes, akkor lehet, hogy inkább megtartanám magamnak és egy szakembernek.
Nem akkora ügy ez manapság, hiszen a legtöbb nő szintén a testéből él.
Csak van akinél numeránként kell előre fizetni,
és van akinek csak majd utólag, a váláskor.
(Na ez a drágább!)
"Miért csináltad? És "hogyan", ha megkérdezhetem?"
A hogyan-ra üsd be a "Cicciolina", "Michelle Wild", vagy "Pierre Woodman casting" címszavakat a google-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!