Ti hogyan ismertétek meg a párotokat? Kiéből lett házasság és mennyi idő után?
Egy parkban gitározott és odamentem hozzá. Akkor még csak 17 éves voltam, nem is tudom, akkor mi vett rá, hogy odamenjek. A történet érdekessége, hogy utána egyszer sem hívott, a barátja akivel akkor volt ott, viszont igen...:D
Mire észbekapott a barátja már rég csapta nekem a szelet. Mire meg én észbe kaptam arra már hűlyítette a legjobb barátnőmet, akinek nem tetszett. Mire a barátnőmnek tetszeni kezdett a (mostmár) párom, ő már megint meggondolta magát (mivel én ejtettem a gitározós haverjét...)...
Még újabb 3 hónapig kerülgettük egymást, míg egyszer hazakísért a suliból és megcsókolt :D Nagyjából akkor keződött minden. Ennek már hat éve! Házasság még nem lett belőle, de az eljegyzésünkre készülünk nyáron, a lánykérés megvolt :)
Egy munkahelyen dolgoztunk de eleinte nem is tudtunk egymasrol, aztan hirtelen baratok lettunk, de akkoriban nekem mas tetszett es nem akartam tobbet tole a baratsagnal. Ezutan 4 evre kulfoldre sodort az elet, abol 3 evig mindkettonk utja mashova vezetett. Aztan a 4. Evemben kulfoldon ujra beszelgetni kezdtunk. Egyszer csak ujra egymasra talaltunk, es nagyon osszehangolodtunk. Ezutan hazautaztam a nyaron otthon tolteni a szabadsagomat, ami alatt mi mar osszehoztunk talalkakat, ekozben kiderultek az erzelmek is es osszejottunk. Miutan visszautaztam kulfoldre a chatelesbol koztunk online video beszelgetes lett es ezt 5 honapig szakadatlanul birtuk. Majd o jott ki hozzam a teli unnepeket letolteni, igy ekkora mar fizikailag is par lettunk. Az o kiutazasaval engem hazavitt magaval, haza koltoztem hozza csak hogy egyutt maradhassunk a kapcsolatunkba. Azota is egyutt vagyunk es par ev mulva visszakoltozunk kulfoldre, hazassag, gyerek, minden benne van a pakliban.
23L
Ö volt a benzinkutas srac :D
En akkor mar dolgoztam a csaladi vallalkozasban, Ö meg a 2. egyetem mellett dolgozott a benzinkuton. Kisvarosban elünk ez az egyetlen benzinkut.... Segitökesz meg aranyos volt mindig, talan 1 eve jartam mar oda, amikor vegre sikerült megkerdeznie, hogy nem-e iszok vele egy kavet vagy forro csokit, de epp rohanoban voltam igy akkor nemet mondtam... Tel volt akkor es persze, hogy pont azon a napon, abban a pillanatban nem indult a kocsim... Amig vartam aput, hogy segitsen nekem, csak megittam vele azt a kavet. Ra 1 honapra mar 1 par voltunk, 3 honap utan költöztünk össze, 2 ev utan hazassag, 4. evben jöttek az ikrek. Jövöheten lesz a 10. hazassagi evfordulonk :)
(A mai napig halas vagyok a kicsi, rozoga kocsimnak, hogy akkor nem indult be es megis igent mondtam a ferjemnek, mert elmondasa szerint nem mert volna megegyszer meghivni/elhivni)
Az akkori barátnője mellett ült az autóban,és én mentem át a zebrán. Megakadt egymáson a szemünk,de én puffogtam,hogy milyen bunkó, hogy a csaja vezet,ő meg engem les!!!!:D
Aztán akkor este egy helyre mentünk bulizni(jelzem én sosem mentem oda elvből),és ott kiszúrtam(de nem esett le,hogy az,akit napközben láttam a városban). Vigyorogtunk egymásra,de nem jött oda hozzám,én meg odamentem beszélgetni. Meghívott egy italra és akkor esett le minden,amikor mondta,hogy ő már látott engem a városban aznap. Szóval én elszerettem,bár ő már rég nem szerette az exét,csak boldogtalan volt. Már 8 éve vagyunk együtt,6 éve együtt élünk,3 éve házasok és van egy gyönyörű 7 hónapos kisfiúnk. Nagyon szeretjük egymást és tudom,hogy nem akarna elmenni mellőlem,boldog velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!