Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki jönne velem? Bövebben lent.

Ki jönne velem? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem itt kellene a kérdést feltenni, de nem találtam jobb helyet. Szóval: 23 éves anya, felég, takaritógép vagyok, és kicsit besokalltam a mindennepokból. El szeretnék menni 2 napra kikapcsolodni egy kicsit, de a férjem nem akar velem jönni, a barátnőim nem érnek rá. HA vannak itt olyan lányok, asszonyok, akik hasonlo helyzetben vannak, elmehetnénk együtt egy 2 napos kiruccanásra. Gondoltam itt esteleg fürdésre, szaunázásra, hasonlo dolgokra. Irjatok ha van kedvetek.
2009. szept. 24. 09:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Akkor hülyén fogalmaztál, vagy túl hamar kifáradtál. Ismerősi körömben baba-mama klubot csinálnak, és egész jól elvannak. :-) Talán neked is ez kéne, hogy ne érezd nyűgnek a dolgokat.
2009. szept. 24. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj, hagyjátok már. Minden anyuka máshogy piheni ki magát. Nem az volt a kérdés, hogy hagyja-e a férjének, hogy ne segítsen és nem is programajánlót kért.Ha neki így jó, akkor miért ne menne? Én mennék veled, de most fogok szülni.

De bizti találsz valakit, aki elmegy veled.

Jó pihenést!

2009. szept. 24. 11:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Kedves 11:44 es. Nem fáradok ki tul hamar. Másfél éves a kislányom, azota csinálom az egytemet is, minden nap fél 3kor kelek mert dolgozom is mellette. Másfél éve az esküvönkön kivül sehol nem voltam. Még nyralni sem. Szerinted ez hamar van?
2009. szept. 24. 12:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Modjuk héviz, hajduszoboszlo vagy Eger, Debrecen? Nekem tényleg mindegy hogy hol. Van kedvezményes kártyám is a hotelekhez.
2009. szept. 24. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
leszbosz:)))
2009. szept. 24. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:

micsoda ötlet

irigylem

2009. szept. 24. 22:45
 17/18 A kérdező kommentje:
22:44es. Ne magadbol indulj ki. Marha vicces..
2009. szept. 25. 07:45
 18/18 anonim válasza:

Remélem lesz aki megteheti és pihen veled:)

Az irigykedőkkel meg ne is foglalkozz!!!!

Amúgy teljesen megértelek,pedig az én babóm még csak 5 hónapos!Ennyi kikapcsolódás jár!

Sajna én nem engedhetek meg magamnak ilyen pihenést, de kívánom hogy érezd nagyon jól magad, Sárvár nagyon jó hely a kedvencem:).(Ja?És a masszázst se hagyd ki ha ott leszel.Szép Úrnál)

2009. szept. 25. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!