Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viseli a családotok...

Hogy viseli a családotok mikor megvan nektek es hisztiztek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 07:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

1. Miért kell hisztizni? Hol az önuralmad?

2. Miért kell a családnak és a világnak tudni arról, ami a te magánügyed?

3. A menstruáció nem betegség, hanem az (női) élet része.

4. Ha erős görcseid vannak, menj el nődokihoz és kérj rá valami bogyót, vagy pl. használj melegvizes palackot a hasadra.

5. Fejfájásra van vizes borogatás, és ha nagyon fáj, akkor sok folyadék és végső esetben fájdalomcsillapító.

6. Az ingerlékenységre és a dührohamokra van jóga, van meditáció, van stresszoldó zene, és van étcsoki, legalább 60%-os. Nem tejcsoki, étcsoki! Az abban levő anyagok menzesz előtt sokat segítenek (tapasztalat).

2013. ápr. 16. 08:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha megjön nem szoktam hisztizni(alapból sem) ha nagyon feszült vagyok, akkor vagy elvonulok, vagy kimegyek kiszellőztetni a fejem. Felnőtt ember tud önkontrollt gyakorolni minden helyzetben.
2013. ápr. 16. 08:35
 13/20 anonim ***** válasza:
*Felnőtt ember tud önkontrollt gyakorolni minden helyzetben és tud tekintettel lenni a vele együtt élőkre.
2013. ápr. 16. 08:36
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
A hiszti teljesen más...azt a kisgyerekek csináljàk, nem illik felnôtt nôre. Én is ingerlêkenyebb vagyok, hamarabb fel lehet hùzni, de csak ha okom van rà:)
2013. ápr. 16. 08:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Régen onnan tudta a családom, hogy megvan, hogy görcsöktől fetrengve gyötrődtem az ágyon egész nap. Ma már nem fáj annyira, sőt, meg sem érzem, így mások se tudják, mikor jön meg. Neked hogy viseli a családod, kérdező?
2013. ápr. 16. 09:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok sem hisztis,sem ingerlékeny.Még mondja is a nődoki férjem,hogy milyen szerencséje van velem. :D
2013. ápr. 16. 10:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Ilyenkor sajnos türelmetlenebb vagyok és könnyebben el is sírom magam.A családom tudja kezelni szerencsére,párom ilyenkor elhalmoz csokival,mert attól mindig jobban érzem magam.
2013. ápr. 16. 10:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem hisztizek. Ugyanolyan nap, mint a többi,a kedélyállapotomra nincs hatással, nem is értem, hogy miért kell hisztizni, vagy picsogni ilyenkor. Nekem csak hisztis nők kifogásának tűnik... Az persze megint más eset, ha fájdalmakkal jár, nade azt is lehet normálisan viselni.
2013. ápr. 16. 10:15
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem sem kell hisztizni, csak a nőcisújságok meg pár idióta szerint. Meg filmekben is sírás, rívás, csoki, szerelmes film. Sokan csak okot találnak arra, hogy ne viselkedjenek normálisan.
2013. ápr. 16. 11:36
 20/20 anonim ***** válasza:

A családom nem tudja mikor van meg és mikor nincs. Nem jelentem be nekik!

Párom tudja csak, hogy mikor van meg, de akkor sem hisztizek (gyerekes dolog, egy felnőtt ember nem hisztizik!) olyankor ingerültebb vagyok, hamar felkapom a vizet. Ennyi!

2013. ápr. 16. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!