Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vihetem a 12 hónapos lányomat...

Vihetem a 12 hónapos lányomat magammal?

Figyelt kérdés
Be sokalltam nem békülök,férjem családjával anyós kikészített lejáratott,és elegem lett!Férjem nem költözik velünk csupán mert itt szokott meg mi megyünk 300Km arrébb jó távol ettől a családtólé el.Ilyenkor ki kell valaki véleményét kérnem,hogy vihetem-e a babámat?
2009. szept. 23. 17:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
55%
15:11es,szánalmas vagy,és igen a gyakorlat azt mutatja hogy 100bol 99szer az anya kapja,a századik meg csak azért nem mert egy taknyában nyálában fetrengő drogos,és lemond a gyerekről.Ez van.Ugyhogy feleslegesen fröcsögsz
2009. szept. 24. 16:31
 32/34 A kérdező kommentje:
Itt nem én hibáztam csak ennyi!Csak nem hagyom,.hogy teljesen kikészitsenek engem..Teljesen bele másztak az életembe,nem tudok utcára sem menni ez miatt.Mert beszólnak,leszólnak sbt.Ez egy családiharc.Én szeretem férjemet,és szeretni is fogom,de ez már sok amit lenyelek a családtól.Még azt is nyomozzák hányszor ülök a wecén merre járok,zaklatnak,és rágalmaznak.Azért mennék 300Km mert ott van az én családom,és segítenek pl:ha kicsire kell vigyázni.Egyszer mindenkinek elfogy a türelme..6 év bőven elég.És a férjem akkor láthatja a gyerekünket amikor csak akarja,de nekem is van életem,és Ő tudja,hogy Ő nem tudna úgy gondoskodni a gyerekről mind én.
2009. szept. 24. 16:34
 33/34 anonim ***** válasza:
90%

Látod ez egy nagyon fontos érv, hogy ott van a Te családod, azért pont 300km. Legközelebb az ilyen információt írd le előre, megkíméled vele a válaszadókat egy csomó felesleges vitától, találgatástól!

A lényeget illetően az teljesen lehetetlen, hogy a párod szeret, csak Ő is valamilyen csapdában van, amit Te nem látsz át? Ebben a helyzetben az lenne a legjobb szerintem, ha olyan helyet találnátok, ami se nem a Te se nem az Ő családja "fennhatósága" alá nem tartozik, hanem ún. semleges terület. És ott éldegélnétek hármasban. (Esetleg később négyesben, többesben.)

Azt nem tartom jónak, ha kiborulsz és a gyerekkel zsarolod meg a párodat. (Tudom, hogy ez erős kifejezés, de ha egyszer így hívják ezt...) Vagyis mivel a gyerek még kicsi (az is lehet, hogy szopik még?), melletted a helye. Te pedig a helyett, hogy komolyan leülnél beszélni a párod fejével, kiadod a választási lehetőségeket neki, vagy jön veletek, vagy marad. Ez nekem így eléggé rideg és nincs benne a lehetőség a kompromisszumos megoldásra.

Kár, hogy ilyen sokáig vártál és tűrtél, de most már mindegy, ez van, ebből kell kiindulni. Szerintem még higgadj le jobban és aludj is rá egyet! Biztosan nagyon komoly dolog az, ami így kiakasztott, de hátha holnap már látsz olyan lehetőségeket is, amiket most még nem. Ha pedig mégsem, hát "vesztettél" egy napot. Nem nagy ügy egy ekkora jelentőségű döntéshez képest.

2009. szept. 24. 20:32
 34/34 anonim ***** válasza:
84%

Végre kaptál egy normális választ a sok feminista idióta válasza után.

Sok sikert az életben!

2009. szept. 24. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!