Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi a franchoz kezdjek?

Most mi a franchoz kezdjek?

Figyelt kérdés
Ma ellopták a mobilom, elmentünk feljelenteni, cigány volt, oké. A barátnőm meglepett, mivel tudta, hogy ki vagyok bukva, eljött és megvárt a rendőrkapitányság előtt, ahol anyám és az anyám pasija is vártak. Tök jól elbeszélgettek, míg én elvoltam bent. Hazajöttünk, anyám pasija megjegyezte, hogy milyen normális, kulturált csaj. Megkérdezte, hogy hívják... Elmondtam neki, mire elkezdett utána nyomozni facebookon, és megnézte az ismerőseit. Látta, hogy sok cigány ismerőse van, ezért elkezdett velünk(anyám és én) ordibálni, hogy hogy képzeljük mi ezt, a lányodnak a legjobb barátnője egy mocskos utolsó cigány, nézd már meg, hogy mennyi kib.szott cigány ismerőse van, egy cigány után nyomozunk, de egy retkes cigány a barátnője a lányodnak, eddig lenyeltem nektek mindent, de most már betelt a pohár, elköltözhettek a p.csába, 2 hónapig eltartalak titeket, amíg összeszeditek magatokat, egy nulla mellé állsz(én...) ahelyett, aki 5 éven keresztül szíve-lelkét kitette érted, pedig elég lett volna annyit mondanod, hogy igen igazad van, tényleg cigány, az összes kapcsolatom eddig a köcsög gyerekek miatt ment tönkre... Most meg lelépett itthonról. Anyám eddig iszonyatosan adott a véleményére, mindig ő volt az első, de ő is nagyon megkedvelte ezt a lányt, meg nem tudom mi ütött belé, de most én lettem neki az első, és azt mondta nekem, hogy el leszünk mi ketten... Annyira sírhatnékom van egy ilyen r.hadt stresszes nap után, és még ez is rátesz egy lapáttal. Most mihez kezdjek? Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 12. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha elsore azt mondta a neveloapad, h kulturalt, szimpatikus a lany, akkor minek csekkolta egyaltalan?

Szerintem ez csak egy mubalhe, egy indok a szakitasra. Ha meg sem szakit, akkor igy akarja elerni, hogy o diktaljon.

Remelem Anyudnak lesz ver a pucajaban kidobni az elmeroggyantat!

2013. ápr. 12. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát sokszor hallom, hogy veszekednek, amikor azt hiszik, nem hallom... Anyum az előbb azt mondta, hogy "már nem érdekel". Lehet tényleg indok a szakításra, de nem hiszem, legalábbis nem úgy viselkedik. Azért lett neki "gyanús", merthogy védte azt a srácot, akit mi gyanúsítottunk. Persze azt már nem hallotta, amikor már "velünk" volt a barátnőm... Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
2013. ápr. 12. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
A közepénél elvesztettem a fonalat.
2013. ápr. 12. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez csak ürügy,hogy könnyebben kirakhasson,sajnos.
2013. ápr. 12. 22:23
 5/7 Ágh Ferenc ***** válasza:
Érzem, hogy ez egy pocsék helyzet, de most sajnos próbára kell tenned a bizalmadat a barátnődben! Ha biztos vagy benne, hogy nincs közvetve sem köze ehhez a balhéhoz, akkor állj ki mellette! Persze ezt közöld vele is, hogy ha mégis tud valamit elmondhassa, aztán dönts mit teszel vele! Ha viszont megerősít abban, hogy semmi köze hozzá, akkor harcolj érte, mert nem biztos, hogy könnyű jó barátra szert tenni! Aztán ha kiderül az igazság, akkor még anyukád pasija is el kell, hogy gondolkodjon! Ha ezt feladod, akkor lehet, hogy soha nem tudod meg az igazságot és egy baráttal is kevesebb lesz!
2013. ápr. 12. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt cigány barátom, annyira jóban voltunk, hogy sokszor nem is szólt amikor pénzt vett ki a tárcámból! :D Persze édesanyád párja sem túl értelmes, de kicsit gyanús barátnőd viselkedése. Bár attól is függ, hogy mivel, milyen stílusban védte.
2013. ápr. 13. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó...:D

Eszembe jutott még az is, hogy mondtam anyám pasijának, hogy "egy ilyen barátságot dobjak el? Mi köze van a kapcsolatotoknak ehhez?" Erre annyit válaszolt, hogy nem, nem kell eldobni, majd ő eldob minket. Hát olyan stílusban védte, hogy felhozta az egyik osztálytársamat(aki full magyar, ő -is- segített nekem tegnap), hogy ő mióta ismeri azt a srácot, aki lehetségesen meglopott engem, és hogy ő(a magyar srác) nem gondolná, hogy ilyet tenne. Persze ami után volt bizonyíték, azután neki is megváltozott a véleménye. Még ha van a barátnőmben egy kis cigány vér, akkor is meglepő, mert semmit nem sajnál tőlem, ha megyünk boltba, és én akarom fizetni a saját részem, leállít, hogy a-a, majd én, sokszor meglep apróságokkal, mindig mindenben segít. Már akkor is segített, amikor nem ismertük egymást. Semmi rossz szándékot nem látok benne. Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!