Most mi a franchoz kezdjek?
Ha elsore azt mondta a neveloapad, h kulturalt, szimpatikus a lany, akkor minek csekkolta egyaltalan?
Szerintem ez csak egy mubalhe, egy indok a szakitasra. Ha meg sem szakit, akkor igy akarja elerni, hogy o diktaljon.
Remelem Anyudnak lesz ver a pucajaban kidobni az elmeroggyantat!
Utolsó...:D
Eszembe jutott még az is, hogy mondtam anyám pasijának, hogy "egy ilyen barátságot dobjak el? Mi köze van a kapcsolatotoknak ehhez?" Erre annyit válaszolt, hogy nem, nem kell eldobni, majd ő eldob minket. Hát olyan stílusban védte, hogy felhozta az egyik osztálytársamat(aki full magyar, ő -is- segített nekem tegnap), hogy ő mióta ismeri azt a srácot, aki lehetségesen meglopott engem, és hogy ő(a magyar srác) nem gondolná, hogy ilyet tenne. Persze ami után volt bizonyíték, azután neki is megváltozott a véleménye. Még ha van a barátnőmben egy kis cigány vér, akkor is meglepő, mert semmit nem sajnál tőlem, ha megyünk boltba, és én akarom fizetni a saját részem, leállít, hogy a-a, majd én, sokszor meglep apróságokkal, mindig mindenben segít. Már akkor is segített, amikor nem ismertük egymást. Semmi rossz szándékot nem látok benne. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!