Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi az úr a házban, asszony...

Férfi az úr a házban, asszony a konyhában kontra a felek totális egyenjogúsága?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2013. ápr. 11. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10es vagyok.

Szóval a döntéseket közösen hozzuk.

2013. ápr. 11. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:

na, az be is b...na, ha bármelyikünk elkezdene dirigálni :) egyenjogúság van itthon, közös döntések, kompromisszumok.

hogy kinek mi a jobb, azt nem tisztem eldönteni. nekünk ez.

2013. ápr. 11. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Hogy melyik jobb?

Hímsoviniszta férfiként nyilván az első.

Értelmesen gondolkodó, mélyen érző és a másikat szerető, tisztelő emberként egyértelműen a második.

Önálló döntésekre és önmagát fenntartani képtelen, ill. gyermeki tudat- és érzelmi szinten megrekedt nőként is az első.

2013. ápr. 11. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát, én az egyenjogúság híve vagyok, abszolút. De pl ahol én élek ( kis falu távol mindentől) ott elfogadott szokás, hogy az asszonynak otthon a helye és az a durva, hogy ezzel a nők ( sőt még az itt felnövő fiatal lányok is) teljesen egyetértenek.
2013. ápr. 12. 00:09
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Az a jó, ha a férfi olyan, hogy mind jellemileg, mind emberileg, mind észbelileg fel lehet nézni rá, és tudja vezetni a nőt.Nem erőszakkal, hanem szabadon.
2013. ápr. 12. 08:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nàlunk is egyenjogùsàg van, férjem a csalàdfô, de a döntéseket mindig együtt hozzuk,mnagyon ritka amikor nem:)
2013. ápr. 12. 08:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyenjogúság.

Ha az egyik fél jobban ért egy adott témakörhöz, akkor abban a ő szava ér többet.

Pl ha európai körúton vagytok, te németül beszélsz a férjed meg olaszul, akkor Ausztriában te kérj útbaigazítást, Olaszországban meg a férjed. Főzésnél az mondja meg hogy kell csinálni aki főzni tud, a pénzt meg az kezelje aki jobban bánik vele, stb.

Tehát a feladatokat szerepek szerint megosztani, de a felelősséget közösen vállalni.

2013. ápr. 18. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!