Férfitársaim, titeket mennyire zavar, ha a barátnőtök/feleségetek megjegyzéseket tesz más férfiakra is?
Barátnőmmel nehéz végignézni úgy egy filmet, hogy ne azt kelljen hallgatni, ez meg az milyen jóképű, sármos. Ha sétálunk az utcán, akkor látom rajta, hogy rendesen vizslatja a felhozatalt?
Nálatok hogy megy ez?
Én a társaságában nem nézelődöm úgymond, film közben próbáltam "visszaadni már", de le se sz arja, ő is megjegyzi, hogy szép nő, igen.
ez tényleg nagyon alja proli viselkedés.
mondjuk nekem már attól idegbajom van, mikor egyesek a fb-falukat posztolják tele mindenféle félmeztelen izompacsirtával, és úgy verik rá a nyálukat mintha kanos tinifiúk lennének, miközben állítólag érett, huszonéves női lények.
sztem ez a csaj felejtős kategória. számomra az ilyen ember visszataszító, mind pasiban, mind nőben.
Én szeretek belefeledkezni a Pesti forgalomba, de konkrétan nem bámulok meg senkit...
Egy esetre emlékszem, mikor barátommal sétáltunk, és láttam egy srácot, aki iszonyat jól nézett ki, baromi jól volt felöltözve, és ahogy a barátaival beszélt, a mosolya, a mozgása, minden az egyben olyan volt, mintha az a pasi lépett volna elém, akiről fantáziálni szoktam... :D
Már jó 10 méterre elhaladtunk, amikor azon kaptam magam, hgy a szemeim rátapadtak,és bár előre haladunk, én hátrafelé bámulok tátott szájjal. :D
Attól tartok, észrevette, de nem csinált belőle ügyet.
Ilyen amúgy, még nem történt velem, mert bár sok helyes pasi van, különösebben nem hat meg, de ha 10 évente egyszer látok egy ilyet, igenis megillet engem a tátott szájjal való bámulás, és mindenről megfeledkezés élménye! :D
00:35
"igenis megillet engem a tátott szájjal való bámulás, és mindenről megfeledkezés élménye"
Közönséges vagy!
A barátod helyében én odavittelek volna a pasihoz, hogy ha már ekkora par aszt vagy, hogy "nő" létedre így megalázod, hogy nyilvánosan csorgatod a nyálad a jelenlétében egy vadidegen pasira, akkor válaszd őt!
Csak az lett volna nagyobb gáz, ha a pasi tehelyetted inkább a barátodat választja...
:)
ma 00:35
Nem szokásom másokat fikázni,de ez nagyon cink ne haragudj.Inkább nézze a szeme sarkából többször mint így 2 évbe egyszer.Ez már a szánalmas kategória,el sem tudom képzelni a bugyid mennyire átázott pff...lehet pár napig nem nyúltam volna hozzád.:))Azért szerintem ok hogy nem vakságot fogadtunk és az ember nézelődhet,de azért ilyen feltünően nagyon cink dolog szerintem.Nem vagyok állszent mert én is megnézem a jó csajokat,de ha ott van mellettem a barátnőm akkor azért türtőztetem magam és figyelek erre.Az hogy hogy látsz a filmbe egy jó pasit és mondod ha na ez jól néz ki,az megint más mint hogy az utcán csórgatod a nyálad nem csak ott hanem a bugyidba is:))Eltudom képzelni mennyire ázahtott át a kis bugyid..:))
Akkor nagyjából átérzitek, miket élek át, a kedves "átázós bugyis" válaszoló rendesen rávilágított.:D
De ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy párkapcsolatban lévő emberek miért nem tudják megállni az effajta dolgokat. Legyen az mindennapos vagy 10 évente egyszer.
Pont nemérdekel az itteniek véleménye egyébként, volt egy kérdés, erre válaszoltam, és nem kérdeztem Irénkét, meg Marikát, akik ugye szent életűek, és tökéletesek, hogy formáljanak véleményt rólam ismeretlenül, egy olyan sztori alapján, ami egyébként egyszer esett meg, és tök ártatlan.
Én legalább felvállalom, ha hibázok, és nem adom úgy elő magam, mintha én lennék Jézus, meg a tökéletes nő, vagy pasi. Úgyhogy bekaphatjátok.
Egyébként, mindenkivel megesik, hogy megnéz mást, de valahogy én nem érzem ettől kevesebbnek magam, sem megalázva, hogy nem én vagyok a legszebb a világon. :D
Egyébként, ilyen téren sincsenek gondjaim, engem is gyakran észrevesznek más pasik, vagy nők. És szerintem jobb, ha észreveszik az embert, mint ha nem.
Filmekre pedig nem teszek megjegyzést, bmily hihetetlen, de miután a modell szakmában dolgozom,tudom, hogy mennyi minden kell ahhoz, hogy a filmben látott xy azt a hatást adja a vásznon, vagy a képen, mint amit látunk. Aki meg ilyesmire féltékeny, annak én is csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!