Férfitársaim, titeket mennyire zavar, ha a barátnőtök/feleségetek megjegyzéseket tesz más férfiakra is?
Barátnőmmel nehéz végignézni úgy egy filmet, hogy ne azt kelljen hallgatni, ez meg az milyen jóképű, sármos. Ha sétálunk az utcán, akkor látom rajta, hogy rendesen vizslatja a felhozatalt?
Nálatok hogy megy ez?
Én a társaságában nem nézelődöm úgymond, film közben próbáltam "visszaadni már", de le se sz arja, ő is megjegyzi, hogy szép nő, igen.
Ja, hülyén is érzem magam, hogy nálunk az asszony nézelődik.:D
Azért zavar, mert szerintem felém ez tiszteletlenség, megtisztelhetne vele, hogy magában tartja. Nekem vaahogy ez nem normális egy párkapcsolatban.
Kicsit szerintem is túlzás ez így, de hát nem vagyunk egyformák. Ezzel inkább az a baj, hogy tudja, hogy téged zavar és mégsem változtat rajta. Nyilván nem azt várnád el tőle, hogy vakuljon meg, de ez a szituáció tényleg kellemetlen lehet.
Nálunk ilyen szerencsére nincs, nem bámuljuk feltűnően a másik nemet, nem fordulunk utánuk, nem teszünk rájuk megjegyzéseket. De minek is közöljem például én a férjemmel, ha látok egy helyes pasit? Most mit érdekli őt egy másik helyes pasi? Meg minek bámuljak meg ismeretleneket, minta ki lennék rájuk éhezve? Jó, az ember ránéz a másikra, esetleg nyugtázza magában, hogy egész jól néz ki, vagy éppen hogy nagyon nem és ennyi. A többi szerintem felesleges feltűnősködés.
Hát elég gyakori ja.
Tényleg megszoksz vagy megszöksz szitu.
Már ne haragudj,
de hihetetlenül közönséges barátnőre tettél szert!!
Én lányként max annyira jegyzek meg ilyeneket, amennyire én még elviselem azt a páromtól. Nem zavar, ha néha megnéz ezt-azt, de azért ne csorogjon már folyton a nyála mindenki után, amikor ott vagyok mellette.
Nyilván nekem is van véleményem, de javarészt én is megtartom magamnak, max finom elszólásaim vannak és mint említettem olyanok, amik engem sem zavarnak fordított esetben. :)
Felhívtad már rá a figyelmét, hogy ez számodra kicsit azért zavaró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!