Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim, titeket mennyire...

Férfitársaim, titeket mennyire zavar, ha a barátnőtök/feleségetek megjegyzéseket tesz más férfiakra is?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nehéz végignézni úgy egy filmet, hogy ne azt kelljen hallgatni, ez meg az milyen jóképű, sármos. Ha sétálunk az utcán, akkor látom rajta, hogy rendesen vizslatja a felhozatalt?

Nálatok hogy megy ez?

Én a társaságában nem nézelődöm úgymond, film közben próbáltam "visszaadni már", de le se sz arja, ő is megjegyzi, hogy szép nő, igen.

2013. ápr. 11. 19:28
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Ja, hülyén is érzem magam, hogy nálunk az asszony nézelődik.:D

Azért zavar, mert szerintem felém ez tiszteletlenség, megtisztelhetne vele, hogy magában tartja. Nekem vaahogy ez nem normális egy párkapcsolatban.

2013. ápr. 11. 19:49
 12/32 anonim ***** válasza:
91%
a férjemet nem zavarja, érdekes, le is tölti nekem a filmet, amiben szerepel a kedvencem
2013. ápr. 11. 19:54
 13/32 anonim ***** válasza:
70%
En egyetértek veled kedves kerdező. Ez már túlzás szerintem. Nem mondom h en soha nem jegyzek meg semmit,de pl megjegyzem azt is ha egy lány szép. A párom nem,az meg egyenesen felháborítana ha az utcán odabökné,h de jo segge van annak a csajnak. De
2013. ápr. 11. 19:55
 14/32 anonim ***** válasza:
13-as vok veletlen elküldtem.Szóval de pl tegnap en kerdeztem h szerinte melyik a legjobb csaj az ejjel nappal bp-ben. :-)
2013. ápr. 11. 19:57
 15/32 anonim ***** válasza:

Kicsit szerintem is túlzás ez így, de hát nem vagyunk egyformák. Ezzel inkább az a baj, hogy tudja, hogy téged zavar és mégsem változtat rajta. Nyilván nem azt várnád el tőle, hogy vakuljon meg, de ez a szituáció tényleg kellemetlen lehet.

Nálunk ilyen szerencsére nincs, nem bámuljuk feltűnően a másik nemet, nem fordulunk utánuk, nem teszünk rájuk megjegyzéseket. De minek is közöljem például én a férjemmel, ha látok egy helyes pasit? Most mit érdekli őt egy másik helyes pasi? Meg minek bámuljak meg ismeretleneket, minta ki lennék rájuk éhezve? Jó, az ember ránéz a másikra, esetleg nyugtázza magában, hogy egész jól néz ki, vagy éppen hogy nagyon nem és ennyi. A többi szerintem felesleges feltűnősködés.

2013. ápr. 11. 20:03
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
az utcai viselkedés viszont tényleg tiszteletlenség és sértő, főleg, ha a csodálat tárgya is észreveszi, vajon mit gondolhat magában, ott a csaj mellett pasi és a nő mást vizslat???
2013. ápr. 11. 20:06
 17/32 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy megnézem a jó csajokat,nőket,de azért probálom úgy hogy ne vegye észre ha éppen mellettem van.Persze elmondom hogy ha egy színész egy filmben mondjuk tetszik de jellemző.Ő szokta mondani hogy na ez jó képű fickó mondjuk egy filmben vagy egy zenészre,férfi szemmel is észre veszi az ember,így néha mondom hogy igen ez valóban jó képű fickó.Bár ő ezt nem szokta túlzásba vinni,de látom nálatok ez eléggé minden napos dolog,így engem is zavarna szerintem valamennyire a dolo,bár attól függ,mert ha napi szinten ezeket nyomatja akkor engem is idegesítene és zavarna,de így hogy egyszer kétszer elejt egy ilyet így nem zavar.De ahogy látom nálatok azért elég gyakori dolog.Emberre válogatja,én tudom hogy jó képű vagyok:) így lesz@rom had mondja.Mint mondtam ha napi szinten ezt hallgatnám akkor lehet zavarna a dolog.
2013. ápr. 11. 20:10
 18/32 A kérdező kommentje:

Hát elég gyakori ja.

Tényleg megszoksz vagy megszöksz szitu.

2013. ápr. 11. 20:31
 19/32 anonim ***** válasza:
54%

Már ne haragudj,

de hihetetlenül közönséges barátnőre tettél szert!!

2013. ápr. 11. 21:13
 20/32 anonim ***** válasza:

Én lányként max annyira jegyzek meg ilyeneket, amennyire én még elviselem azt a páromtól. Nem zavar, ha néha megnéz ezt-azt, de azért ne csorogjon már folyton a nyála mindenki után, amikor ott vagyok mellette.

Nyilván nekem is van véleményem, de javarészt én is megtartom magamnak, max finom elszólásaim vannak és mint említettem olyanok, amik engem sem zavarnak fordított esetben. :)

Felhívtad már rá a figyelmét, hogy ez számodra kicsit azért zavaró?

2013. ápr. 11. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!