Szerintetek miért zavar pár embert az hogy megváltoztam (külsoleg)?
Egy percig se foglalkozz ezekkel az emberekkel. Az életedet úgy sem tudják befolyásolni. Régen sajnos én vissza szóltam, de rájöttem, hogy az ilyen embereknek valami lelki problémájuk van, és ezt úgy vezetik le, hogy másokat megaláznak, mert ettől úgy érzik, hogy nekik jobb életük van. Nem kell figyelembe venni őket.
A másik meg teljesen mindegy hogy nézel ki, a lényeg, hogy Te jól érezd magad a saját bőrödben:) Ha boldog vagy az új külsővel, akkor az úgy jó. Az, hogy sokan támadnak emiatt, az csak azért van, mert a saját problémáikat, aggályaikat így palástolják tudat alatt. 22L
Irigység. :)
Nem kell velük foglalkozni. Én is hasonlóan jártam...
Általánosban megmondta az egyik osztálytársam, hogy ilyen ronda lányt ő még nem látott és szűzen fogok meghalni.
Két éve volt osztálytalálkozónk, előtte pár nappal beszélgettünk interneten, ilyen konferenciabeszélgetés volt. Az említett srác is ott volt, és semmi mást nem szólt a beszélgetéshez, csak hogy mennyire sajnálja, hogy van barátom, mert hát ő most igazán bepróbálkozna. :D
Általánosban sem öltöztem igénytelenül, csak nem érdekelt a külsőm. Legyen kényelmes, ne legyen szakadt. Persze nem mackó nadrágban jártam, de nem divatoltam. Lapos voltam, mert ilyen alkatot örököltem. Most 21 éves vagyok, nőtt a mellem, formásodtam, alakultam. Saját keresetem van, divatosabb ruhákat veszek. A párom fotós, így rengeteg modell képem van. Két hetente járok fodrászhoz, sminkelem magam, szolizok. Nő lettem.
Több volt osztálytársam hátam mögötti véleményét visszahallottam már... csak sajnálni tudom őket, hogy ennyi idejük van, hogy velem foglalkozzanak. :)
Csak ennyit szoktam mondani ilyenkor: "Megtisztel az irigységed, de nem tudom viszonozni."
Élvezd, hogy jó nő vagy! Xtina szerint nőnek lenni jó, jó nőnek lenni meg pláne! :)
Hacsak nem gonosz ember vagy, és arra céloznak, hogy szépítheted a külsőd, ha belül ronda vagy.
Gonosz vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!