Mi a párommal nagyon jól megvoltunk. Eljegyzés és gyerek. Azonban a pici elment és azóta olyan, mintha külön életet élnénk. Úgy érzem csak a szex miatt kellek. Voltatok már hasonló helyzetben?
Anyuka befolyásolta?? Miért?? Anyuka nem akar unokákat?? Nem normális az az anyja, aki vissza akarja fogni a fiát a gyermek nemzéstől.
Ültesd le és beszéld meg vele! Ne engedd el, amíg ki nem mondja a baját.
Ilyet se láttam még..
Akkor kérdezd meg a párodat, hogy Anyukának akar unokákat csinálni, vagy ő szeretne saját maga családot alapítani Veled?!
Te szeretnél gyereket, ő is szeretett, mit számít, hogy az anyja nem vágyik unokára??
Általában a nők nem azért szülnek, hogy anyósnak csináljanak unokát.
Nem is értem, hogy volt képes ezzel megetetni a párodat.
Állj ki magadért/magatokért! Ne hagyjd, hogy az anyós így kijátszon.
Egyébként ha sikerül összehozni a picit(nagyon sok sikert hozzá:)), akkor később én simán az anyós orra alád dörgölném, ha valami olyat csinál, ami nem tetszik, hogy neki semmi beleszólása nincs, hiszen nem is akart babát és a fia fejét is telebeszélte, azért 1 évig nem is próbálkoztatok.
Mekkora volt a baba?
Könnyen lehet, hogy még nem dolgozta fel.
Szakember ennek a feldolgozásában és a kommunikációban tud segíteni.
Már ha elmentek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!