Tetszik nektek az Andzselika név?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 09:29
21/31 anonim válasza:
Igy nem, de majd ha Lakatos Armandó Rómeóné Kalányos Andzselika Szamanta lesz, akkor már elég jól fog hangzani.
22/31 anonim válasza:
A hercegnő és a kobold senkinek nem jut eszébe...csak a "butus" külföldi sorozatok? Nekem már a mesében is nagyon tetszett de csakis g-vel !!!
23/31 anonim válasza:
hát a Hercegnő és a kobold se éppen teljesen magyar :)
és én nekem kifejezetten nem volt szimpatikus még kislányként se a hercegnő..
24/31 anonim válasza:
Nekem egyből a Hercegnő és a kobold mese jutott eszembe erről a névről. Nagyon szerettem azt a mesét, és a hercegnő személye is kedves (volt) számomra. :)
Szóval tetszik ez a név, de szigorúan Angelika formában. Ez a dzs nagyon nem jó!
26/31 anonim válasza:
21!!! Sírok a nevetèstöl, de igaz :)))))
27/31 anonim válasza:
A hercegnő és a kobold Gémes József egész estés brit–japán–magyar koprodukcióban készült rajzfilmje.
30/31 anonim válasza:
Angelika anyakönyvezhető, kiejteni meg úgy is úgy fogják, ahogy a kérdező írta. Amúgy is inkább 'endzsí'-nek becézik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!