Lassan 3 éve vagyok a párommal, de sajnos nem szeretne tőlem semmit. Se házaságot, se gyereket. Azonban most elkezdett udvarolni nekem egy férfi, aki még tetszik is és tudom, hogy vele teljesülne minden vágyam. Mit tegyek?
Egyrészt szó sem volt anyuci pici fia dologról akkor(mondjuk nekem kicsit gyanús, hogy a kérdező erre fogja, mintha így akarná védeni magát, pedig talán csak arról van szó, hogy nem akarnak gyereket tőle,de attól még szerethetik), másrészt meg ha akkora baja van, akkor miért olyankor akar végleges döntést hozni, mikor feltűnik egy harmadik? Kapcsolatfüggő, gyáva, kényelmes ember?
Arról ne is beszéljünk, hogy aki kapcsolatban van, tök mindegy annak a milyensége, ne engedjen mások udvarlásának.
Ez oké, de akkor miért kell addig várni, míg feltűnik egy másik?
Miért kell hitegetni a barátját? Választás elé állítani, megmondod hogy mik a terveid, ha nem tudja megadni, szakítasz és odébb állsz.
Az tisztességes, hogy tudod mit akarsz, azt is tudod hogy a másik nem akarja, és addig vársz, míg mással lelécelhetsz, sza rban hagyva a barátodat?
Mert most hiába vinnyogtok, leegyszerűsítve ez megy.
mert azt a kérdező is tudja legbelül, ha ennyire mások a terveik, előbb-utóbb lapát lesz a barátjának. Nem tisztességes "kihasználni" a palit addig, amíg lelécelsz az új Don Juannal.
Egy kapcsolatban egy idő után és bizonyos kor után az, hogy a jövőben valaki akar gyereket, a másik meg nem, nagyon fontos kérdés és nagyon fontos érzelmi mozgatórugó! Nem mindenki hajlandó lemondani a párja kedvéért a szülőségről, viszont azt sem lehet valakitől elvárni, hogy csak és kizárólag a párja kedvéért vállaljon gyereket, ha ő nem akar.
Ilyenkor tényleg sokszor az a legjobb megoldás, hogy hagyjuk a másikat menni a maga útján és mi is megyünk a miénken.
Én úgy veszem ki, hogy a ti kapcsolatotokban az érzelmek is kezdenek megkopni, nem közösek a céljaitok, nem tudtok egy irányba nézni a jövővel kapcsolatban.
Ha nem lenne a másik férfi, akkor is valószínűleg már haldokolna ez a kapcsolat.
Én kilépnék.
Az ilyen férfitól akkor is menekülni kell, ha épp nincs másik a láthatáron. 3 évet már így is rá pazaroltál.
Amúgy összejöttél a másik fickóval?
Kedves kérdező!
Végül mi lett,van már baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!