Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan 3 éve vagyok a párommal...

Lassan 3 éve vagyok a párommal, de sajnos nem szeretne tőlem semmit. Se házaságot, se gyereket. Azonban most elkezdett udvarolni nekem egy férfi, aki még tetszik is és tudom, hogy vele teljesülne minden vágyam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 08:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Egyrészt szó sem volt anyuci pici fia dologról akkor(mondjuk nekem kicsit gyanús, hogy a kérdező erre fogja, mintha így akarná védeni magát, pedig talán csak arról van szó, hogy nem akarnak gyereket tőle,de attól még szerethetik), másrészt meg ha akkora baja van, akkor miért olyankor akar végleges döntést hozni, mikor feltűnik egy harmadik? Kapcsolatfüggő, gyáva, kényelmes ember?

Arról ne is beszéljünk, hogy aki kapcsolatban van, tök mindegy annak a milyensége, ne engedjen mások udvarlásának.

2013. ápr. 11. 12:25
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Attól még szeretheti valóban,de úgy gondolom ez nem pótolhat egy olyan dolgot,mint pl egy gyermek. Talán most még igen,de pár év múlva? Mikor ez a nagy szerelem elmúlik? A nő meg már kifut az időből,akkor mi lesz? És ha esetleg a mama elmegy örökre,a férfinek végre lehetnek saját gondolatai és esetleg úgy dönt,h mégis szeretne gyereket,akkor lépni fog,neki van lehetősége akár 20-30 év múlva is,de egy nőnek nincs!
2013. ápr. 11. 12:30
 33/40 anonim ***** válasza:
55%

Ez oké, de akkor miért kell addig várni, míg feltűnik egy másik?

Miért kell hitegetni a barátját? Választás elé állítani, megmondod hogy mik a terveid, ha nem tudja megadni, szakítasz és odébb állsz.

Az tisztességes, hogy tudod mit akarsz, azt is tudod hogy a másik nem akarja, és addig vársz, míg mással lelécelhetsz, sza rban hagyva a barátodat?

Mert most hiába vinnyogtok, leegyszerűsítve ez megy.

mert azt a kérdező is tudja legbelül, ha ennyire mások a terveik, előbb-utóbb lapát lesz a barátjának. Nem tisztességes "kihasználni" a palit addig, amíg lelécelsz az új Don Juannal.

2013. ápr. 11. 12:36
 34/40 anonim ***** válasza:
Megmondom az őszintét kérdező,ez a kapcsolat így olyan mint langyos sz@rban úszkálni.Ha nem egyezik a jövőképetek,akkor szakíts és kezdj el komolyabban ismerkedni azzal a férfival aki udvarol neked.Azzal nincs semmi különös,ha nem akar házasságot,ez egyre gyakoribb mostanában de a gyerek-téma...Gázos.Gondolom erről a témáról az elmúlt 8 hónapban épp eleget beszéltetek ahhoz,hogy megforduljon a fejedben egy másik partner keresése.Én nem ítéllek el ezért,nem mindenki talál rá azonnal gyermekei apjára/anyjára az első saroknál vagy a gimiben.Sok sikert!
2013. ápr. 11. 12:41
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban egy idő után és bizonyos kor után az, hogy a jövőben valaki akar gyereket, a másik meg nem, nagyon fontos kérdés és nagyon fontos érzelmi mozgatórugó! Nem mindenki hajlandó lemondani a párja kedvéért a szülőségről, viszont azt sem lehet valakitől elvárni, hogy csak és kizárólag a párja kedvéért vállaljon gyereket, ha ő nem akar.

Ilyenkor tényleg sokszor az a legjobb megoldás, hogy hagyjuk a másikat menni a maga útján és mi is megyünk a miénken.

Én úgy veszem ki, hogy a ti kapcsolatotokban az érzelmek is kezdenek megkopni, nem közösek a céljaitok, nem tudtok egy irányba nézni a jövővel kapcsolatban.

Ha nem lenne a másik férfi, akkor is valószínűleg már haldokolna ez a kapcsolat.

Én kilépnék.

2013. ápr. 11. 14:01
 36/40 anonim ***** válasza:
Valószínűleg én is kilépnék ebből a kapcsolatból. Hasonló helyzetben voltam én is, 3 éves kapcsolatom ellaposodott, ragaszkodtunk még egymáshoz, talán csak megszokásból. Aztán jött egy másik, éreztem, hogy vele más lenne. Szakítottam, megismertem jobban a másikat és teljesen felszabadultam az új kapcsolatomban. Azóta megházasodtunk, nemsokára érkezik a gyerek. Visszagondolva, ezeket az előző kapcsolatomban nem kaptam volna meg. Lehet, hogy önző dolog, de nekem nagyon fontosak voltak. És örülök, hogy a másodikat választottam. Hozzátenném, hogy azóta az exemnek is volt már több barátnője, most is párkapcsolatban él. Mindkettőnknek jót tett a szétválás.
2013. ápr. 11. 17:03
 37/40 anonim válasza:
Én csak azt nem értem,hogy ez több mint 2 évig hogyhogy nem derült ki,hogy mit szeretne vagy mit nem?
2013. ápr. 11. 19:51
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdekesek a válaszok,biztos ti úgy kezdetek neki egy kapcsolatnak,h na figyelj,akarsz gyereket meg házasságot? M ha nem akkor szóba sem állok veled. Valszeg mindannyiunknak volt olyan időszaka mikor azt mondtuk,h nem akarjuk se összekötni az életünket,se gyereket vállalni MÉG! De ugye ez általában az embereknél változik idővel,ah komolyodnak. Talán mostanában kerültek szóba ezek a kérdések közöttük,de ha hónapok óta is tart,egyikőtök se mondja nekem azt,h ha esetleg a párotok ilyet mondana másnap lelépnétek,ha valakit szeretünk akkor megpróbáljuk megérteni,h miért is van ez és reménykedünk abban,h megváltoztatja ezt az álláspontját,na most ha ez lassan lassan kiderül,h reménytelen eset valljuk be,sokan elgondolkodunk azon,h van e maradásunk,de nem olyan egyszerű megtenni ezt a lépést,m mi van ha rosszul döntünk? Nem mondom,h okos ötlet volt mást keresni,de várható volt és ez a 8 hónap még a jobbik eset,sokan nem lépnek időben és 2életet is tönkretesznek.
2013. ápr. 11. 21:21
 39/40 anonim ***** válasza:

Az ilyen férfitól akkor is menekülni kell, ha épp nincs másik a láthatáron. 3 évet már így is rá pazaroltál.

Amúgy összejöttél a másik fickóval?

2013. máj. 11. 16:03
 40/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Végül mi lett,van már baba?

2020. dec. 1. 03:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!