Miért félt ennyire édesanyám?!
Sziasztok!
Sajna van egy kis problémám..:/ Anyukám nagyon félt..sőt már kicsit idegesítő. Volt olyan eset is amikor, előtte voltam 20cm-re és beszélgettem három pasival akit nem ismertem..onnan rendesen elráncigált..:S Hogy én melette legyek..meg egyszer egy disconál előre engedett egy pasi és anyum akkor is ott ordítozott hogy melette menjek..:S
Vannak titkaim előtte mint minden lánynak... A legelső barátomat se tudtam neki elmondani mert kicsit idősebb volt mint én..és ez volt a legfőbb oka h nem mondtam el mert féltem h tiltott volna..(már nem járunk a pasival)
de anyum rájött..és igazából az ő okából is szakítottunk.
Nagyon szeretem anyum...de néha olyan idegesítő tud lenni. Bár igaz h 14 éves vagyok és a komromhoz képest elég fejlett..és lehet h ezért is félt nagyon.
De mikor fog bennem jobban "megbízni" vagy mikor lesz vége ennek a "túlzott" féltésnek??
L/14
Köszi a válaszokat! :)
Szia!
Lehet, hogy én vagyok maradi, de a diszkó tinidiszkó, vagy nagy? Ha nagy, akkor megértem anyukádat. Ha pedig tinidiszkó, akor pedig nem. És hidd el, anyukád azért félt, mert szeret, és a javadat akarja. Nagy eséllyel nem azért mondja, hogy legyen kit piszkálnia. Lehetőleg próbálj meg leülni vele, hogy megbeszéljétek, te nem 5 éves vagy, és szeretnél egy kicsit önállósodni. Ezt lehet nyomatékosítani azzal, hogy segítesz neki a munkában (elmész a boltba, megsétáltatod a kutyát, stb.). Sok sikert!
12/F
Köszönöm. :)
Hát nem tini dico volt..(deh persze rengeteg tini volt, meg ilyen kisebb fajta disco vot..)
Deh nem is maradtam ott csak addig amíg anyumék is.
Vannak most is titkaim előtte (annyira nem nagy titok) de ha megtudná nem tudom mi lenne...apunak elmondaná és azt hiszem lehet h kapnék egy fülest..xD ) Pedig ez is nyomaszt kicsit h elakarom mondani de nem merem mert félek h nagyon megharagszik..:S
Figyu!
Te még nagyon fiatal vagy és nem csoda hogy félt a fiuktól/férfiaktól, de saját példámbólt tudok durvábbat is! 13 éves vagyok és 5-ikbe még értemjött a suliba...pedig nincs olyan messze és nem csak unalomból jött oda...no comment.Még most sem mehetek egyedül sehova csak az iskolába meg a nagymamámhoz és barátnőimhez.Arról hogy ilyen 7-8 óra tájt elmehessek a városba na ilyenről még csak szó sem lehet.Mindennap felhív hogy hazaértem -e a suliból.Mindig utólag mondja hogy egyesek úgy bámultak hogy nagyon én meg észre sem vettem... ez idegesít engemet is de azt lehet mondani hogy örüljünk hogy félt az anyánk mert van akit le se szar...
Szia!
Tippelhetek? Egyke vagy? Abból, amit leírtál, szerintem igen. Ráadásul lány. Na, ez a szülőknek gyilkos párosítás.
Egyébként én az vagyok (mármint lány és egyke). És engem még mindig -így 19 évesen is- borzasztóan félt anyukám. Azt hiszem, kicsit megértem, nap mint nap más városba járok, tömegközlekedek (olyan járaton, ahol sok brazil is van), stb... Szóval te is próbáld megérteni anyudat. Ismerkedj veled egykorú fiúkkal (az lehet, hogy neki is jobban tetszene), igyekezz a lehető legtöbb dolgot elmondani neki (azért, hogy úgy érezze, te mindent elmondasz neki...még ha nem, akkor is)! Ne járj minden hétvégén bulizni, és ha megszabják, hogy mikorra kell otthon lenned, azt tartsd be! Így ha vhová el szeretnél menni, tudsz azzal érvelni, hogy felelősségtudó vagy, sőt, megbízható is, hiszen mindig időre otthon vagy.
Egyáltalán nem járok bulizni!! xD Főleg meg nem minden hétvégén..1 évbe egyszer ha elmegyek.
Van egy bátyám..:) (.sokat "civakodunk" hehe.:D)
Köszi :)
Azok alapján amit leírtál nem viszi túlzásba. Persze hogy fél, még nagyon fiatal vagy, de már érdeklődsz a srácok után, és fordítva. Ha 3 idegen pasival beszélgetne az én lányom, hát én is elrángatnám onnan... Az is érthető, ha szeretné, hogy egy szórakozóhelyen maga mellett tudhasson, ha már együtt vagytok ott.
Hogy elmúlni mikor fog? Remélhetőleg soha.:) Majd csendesedik, ahogy kezdesz felnőni, és kezd benőni a fejed lágya.:) Elkezd megbízni benned, persze hogyha erre adsz okot, és nem az ellenkezőjére. Pár évet még várnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!