15 hetes terhes vagyok. Terveztük. A párom mintha két énű lenne. Vezető beosztásban dolgozik sokat ideges és maximalista itthon is. De most megütött. Azonnal elköltöztem haza. Borzasztóan érzem magam! Mit tegyek? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Mindezt egy szárító miatt ami banálisan hangzik de én sem értem.Mindig voltak mániákusságai de mióta terhes vagyok ez csak fokozódott.A borzasztó,hogy nem a kapcsolatunk miatt veszekszik velem nem is mert bármit is vissza szólnék járkál a lakásban akkor már látom talál majd hibát.pedig vannak nagyon jo napok amikor kedves nem vállaltam volna be egy babát csk úgy de az hogy terhesen megüt nem is akárhogyan azt már a pici miatt nem hagytam és jöttem el.Még jo hogy van hová.Viszont azóta sem egy sms egy telefon egy üzenet semmi.Szégyellem magam lila a szemem fáj a lelkem mihez kezdek majd hiszen az Apa olyan fontos egy picinek.De így?A nyakamnál fogva dobott a földre belémrugott,megpofozott alig hiszem el.Hallom a hangját borzasztó.Miközben szendvedek.?Mi van ha bántja egyszser őt is vagy engem többször.Miközben fáj a szívem .Hiszen pár napja minden rendben volt.Ha belenézek a tükörbe elsírom magam úgy nézek kiMég szerncse hogy a babának nem lett baja fizikailag de szerencsétlen érzetem hogy ideges..Erre nincs ok.És hogyan tovább?Még csak azt sem kérdezi azóta mi van velünk sőt utána írt vagy két smst amiben egyértelműen letagadta az egészetHogy csak tulzok.De miért tenném hiszen a legjobban az fáj hogy az ember akire felnéztem akire az életem a gyermekem vállaltam megbíztam ezt tudta tenni!!!!Nem kívánom senkinek sem ezt.És ilyenkor mi van?Megbocsájt ilyet az ember?Vgay azért nem is jelentkezik mert ennyire érdekli?Elképesztő...2013. ápr. 10. 11:40
11/27 anonim válasza:
Rosszindulat nélkül mondom, hogy azon meg gondolkozzál el légy szíves, miért futottál többször ilyenbe. Vannak emberek akik mindig rosszul választanak. (Vagy mindig az agresszíveket fogják ki, vagy a mama kedvencét...stb.)Ez valami tudatalatti berögzült dolog, egyszerűen olyan viselkedés minták vonzanak, amik általában az ilyen természetű férfiakra jellemző. Lehet rajta változtatni, csak akarni kell, meg felismerni a dolgot. magadon is változtatni kell hozzá, és most nem azt mondom, hogy Te vagy a hibás, de a rossz választásban igen.
12/27 anonim válasza:
Azért ütött meg, mert ez az igazi énje és most épp eléggé ki voltál szolgáltatva a terhesség miatt ahhoz, hogy ki merje mutatni a foga fehérjét. Jól tetted, hogy hazaköltöztél. Szakíts vele és többet vissza se nézz, akárhogy sír és könyörög. Mindenki követ el hibát és mindenki megérdemel egy második esélyt, de mindennek van határa. Arra készülj fel, hogy majd próbál bepaliztatni a kedvességével és azzal, hogy minden rendben lesz és megváltozik, de ez csak egy álca, ez a trükk arra jó, hogy elcsavarja a fejed és még jobban kiszolgáltatott legyél, úgyhogy ne higgy neki. Amúgy ha rendőr lennék, az ilyen embert összeveretném a sitten, hogy átérezze, milyen kiszolgáltatottnak lenni.
14/27 anonim válasza:
Amúgy 15 hetesen még el lehet vetetni?
15/27 A kérdező kommentje:
Nem nem lehet de meg sem fordulna ilyen a fejemben!!Még így sem!!!Lehet gyakori az ilyen jellegű kérdés ami épp azt bizonyítja hány ember kerül ilyen rossz helyzetbe!Amiről amúgy senki nem beszél mert én is cikinek tartom a környezetemben!Hogy egyáltalán ilyen megtörténik.És az ember csak áll,hogy na ne micsoda ?!Elmesélni egy ilyet?teljesen abszurd már az is hogy egy szárító miatt ilyen dühödt tud lenni valaki.Én sem voltam még soha ilyen helyzetben csak azt éreztem,hogy még ha szeretem is azonnal el és mindegy hogy beteg vagy csak rossz napja volt ilyet nem tehet senki sem!Jó lecke volt nekem is és megfogok tenni mindent,hogy felismerjem máskor az intő jeleket.Nem vagyok mártír meg egy buta liba nem is kell nekem semmije sem!Csak a saját és a babám lelkét akarom helyrehozni valahogy hogy soha de soha erről ne is tudjon!
2013. ápr. 10. 13:05
16/27 anonim válasza:
Nincs pardon. Nincs jogos kifogás egy pofonra, egyik oldalról sem. Lila foltokra és rúgdosásra meg pláne! Várandóst ütni pedig a legaljább ember képes csak! Ez a ember nem férfi, egy féreg. Vissza se nézz soha! Erre nincs magyarázat!
17/27 anonim válasza:
Most teljesen kiakadtam. Ez az ember nem csak téged ütött meg hanem a még meg sem született gyereket.
Igaza van az elsőnek kell a papír ellene, és sajnos soha nem fog megváltozni.
18/27 anonim válasza:
Az ilyen embert felejtsd el! Sok anya neveli egyedül a gyerekét. Nekik is nyugalom kell, nem ilyen családi légkör. Egy barom, aki egy terhes nőt megüt.
19/27 anonim válasza:
Hát egy férfi aki meg üt egy nőt, nem ember se nem férfi!
Arról hogy miközben a gyerekével vagy terhes...hát nem írok semmit, mert nem tudnám moderálni magam.
Hagyd el! Mi lesz, ha a gyerek sírni fog, őt idegesíti? Megfojtja? Én féltem a babádat meg téged is :S
Egyikőtöknek sem lenne jó, meg abba a tudatba lenni, hogy "most ma meg fog ütni?" (amikor veszekszik).
Szóval ha azt mondod hogy a szülők segítenek, akkor hajrá!
Rengeteg elvált nő van, aki egyedül neveli a gyereket. Gyerektartást meg majd kérjél persze! De egy a biztos: NE MENJ VISSZA!!!!! 30/N
20/27 anonim válasza:
Letagadta? Azt mondta, túlzol? - hát, ezek az elmebetegség tipikus tünetei. Valami komoly defektje van, teljesen őrült, lépj le. Lehet, hogy nehéz egy gyereknek apa nélkül, de egy ilyen apa mellett egyenesen életveszélyes. Találhatsz még valakit, aki saját gyermekeként fogja szeretni, ezt a barmot meg tüntesd el az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!