Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnám meg az...

Hogyan találhatnám meg az elveszett hozzátartozómat, mit kell ilyenkor tenni, hogy keressem, kerestessem?

Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok, eltűnt a hozzátartozóm, és most nem tudom, mit csináljak, semmit sem tudok, hova lett, egyszercsak nem jött haza, meg volt beszélve hogy találkozunk szombaton, azóta nyoma veszett, telefonját se veszi fel, azóta meg le is merült, mit csináljak?
2009. szept. 22. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed bűntény történt, be kell menned a rendőrségre és értesítened kell a hatóságokat! Mivel eltelt 48 óra, rögtön elkezdik kerestetni. Rakhatsz ki szórólapokat, hirdetéseket. Azonban fontos meggyőződnöd arról, hogy az illető valóban eltűnt, nem csak valamilyen más okból kifolyólag nem jelentkezik.

Ezeken kívül természetesen szóban is terjeszteni kell a hírt, hogy xy eltűnt, hátha valaki látta.

Minden más már a hatóságok dolga.

2009. szept. 22. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
rendőrség!!!!!
2009. szept. 22. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Voltam a rendőrségen, felvették az adatait, de semmi, azt mondták, h sok ember tűnik el Mo-n. Mondtam, lehet elrabolták, vagy nemtom, de sem mi konkrétat nem mondtak, nem szenilis, nem csavaroghatott csak úgy el, nemtom, mi baja lehet, a szomszédok se látték, az otthonában betörtük az ajtót, de minden remndben, semmi jel, semmi..., szerintetek mit lehet még tenni?
2009. szept. 22. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
hány éves?
2009. szept. 22. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
plakátok sokat tudnak segíteni, iwiwen üzenőfalra kiirod és másolja be mindenki +ird oda a neved és rakj ki egy képet rólla, szerintem meg ideis feltölthetsz egy képet rólla semmit nem vesztesz vele
2009. szept. 22. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!