Képtelen vagyok elengedni őt. Mit tegyek, hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Jelenleg még együtt vagyunk, de nagyon döcögős a kapcsolat. Egy-egy veszekedés alkalmával azt érzem, hogy már feleslegesen erőltetjük ezt a dolgot. Bizonytalan vagyok, nem tudom összeillünk-e. Párszor már szakítottunk, mindig békülés lett a vége. Szakítani akarok vele, mert ez az állapot egyikünknek sem jó. De képtelen vagyok megtenni. Elkap a sírás, ha arra gondolok, hogy nem mellette alszom el, és kelek fel. Belehalnék, ha más lánynak udvarolna.
Sajnos a megbeszélés lehetetlen, mert mindig veszekedés lesz a vége. Sosem jutunk egyről a kettőre. 19L
2009. szept. 22. 16:00
11/13 anonim válasza:
Én ugyanebben a helyzetben voltam másfél éve!!!Amikor ezt éreztem mint most te,a következő veszekedés alkalmával amikor azt mondtuk szakítás végleges lett!Azóta barátok vagyunk én vagyok a legjobb barátja és ő pedig az enyém bár én azóta is szeretem!Azóta volt pár barátom is..3!Rossz mikor tudom hogy ő ásik lánnyal van de tudom hogy kivel vagy mióta és meddig!Tudok róla szinte mindent!Mikor nincs egyikünknek senkije még néha az is megtörténik! Így nem veszítettem el örökre,de vége lett a nem müködő kacsinknak,és ez így a legjobb!:)
12/13 anonim válasza:
nekem is írhatsz privit ha gondolod:)
17:24es vagyok:)
13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok, mert nem publikus az email címed!
2009. szept. 22. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!