Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg a helyzetet?...

Hogyan oldjam meg a helyzetet? Nagyon kényelmetlen.

Figyelt kérdés

Nem akarom túlcifrázni ezért rövid és tömör leszek.

Mostanában több időt töltök az unokanővéremmel, mióta megszületett a gyermeke.

Sokat szoktunk beszélni.

A hétvégén kiderült, hogy az unokanővérem azt hiszi, hogy meleg vagyok. Persze ő így is elfogadna.

A gond csak az, hogy elmondta az elméletét az édesapámnak, aki nem ilyen elfogadó.

Nem vagyok az, de az öreg úgy gondolhatja, hogy összeállt végre a kép. Elvégre huszonéves vagyok és még nem volt igazi barátnőm (akit bemutathattam volna a családnak).

Kényelmetlen számomra ez az egész szituáció. Azt meg elég kellemetlen lenne elmondani, hogy nem vagyok a lányok esete. Hiszen ezt eléggé szégyellem.

Mit lehet ez esetben mondani?

2013. ápr. 9. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly, hogy inkább hagyod, hogy apád azt higgye, hogy meleg vagy, mint hogy elmondd neki, hogy nincs igazán sikered a nőknél? Huhh... elég érdekes emberke vagy te! A legtöbb heteroszexuális férfi akit ismerek, még ha nincs is igazán bajuk a melegekkel, még a gondolatát sem hagyná felmerülni ilyesminek. Na, mindegy.

Esetleg hazudhatod azt apádnak, hogy alkalmi kapcsolataid voltak már lányokkal, de komoly barátnőnek egyik sem felelt meg neked. De szerintem felesleges. A legjobb az őszinteség, nem jó hazugságokba keveredni.

2013. ápr. 9. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
30%
kérj meg egy ismerős csajt aki eljátszaná,h a barátnőd,pár alkalom után meg szétmentek :)
2013. ápr. 9. 19:30
 13/14 A kérdező kommentje:
11es: nem ezt írtam! azt akarom hogy egyiknek se tartson!
2013. ápr. 9. 19:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem állj ki magadért! :) Beszélj édesapáddal, hogy nem vagy meleg attól hogy nem volt még komoly kapcsolatod. Még lehet, nem vagy lemaradva semmiről. Ettől sem gyenge sem gyáva nem leszel! Inkább legyen egy (talán számodra kissé kínos) beszélgetés, mintsem elinduljon egy pletyka áradat és ujjal mutogatás.

Ami az unokatestvéredet illeti... Nem igazán értem mi jogon címkézett meg ilyenekkel az édesapád szemében. ( Az nem lehet elég indok, mert neki nem beszélsz a magánéletedről...) De vele is beszélned kellene hogy ez nem igaz, és nem kellene másoknak ilyeneket terjeszteni. Az nem megoldás ha rávágod az ajtót és soha többet rá se nézel, mint már előttem írták. De tisztáznod kellene a helyzetet.

Kicsit reményvesztettnek tűnsz abból ítélve, ahogyan írsz. De ne legyél az! Rendezd ezt a helyzetet aztán szedd össze magad! Ha te magad nem adsz esélyt önmagadnak, akkor nem várhatod el másoktól... :)

2013. ápr. 9. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!