Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom ballagása és a család?

Barátom ballagása és a család?

Figyelt kérdés
Most végzős a barátom és természetesen meg vagyok hívva a ballagására. Igazából még azzal is gondban vagyok hogy mit vegyek neki, szóval ilyen ötleteket is szívesen várok, de elsősorban azt szeretném hogy van egy ikertestvére, akivel egy osztályba járnak. Nos, ha meghívnak akkor illene vinnem a tesójának is valamit nem? Csokrot vagy mit szoktak ilyenkor neki?

2013. ápr. 9. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

A testvérének szerintem egy csomag bonbont vagy egy üveg pezsgőt/bort ajándékozhatsz nyugodtan (milyen nemű, fiú ő is?)

A barátodnak attól függ, mit szeret? Neki valami személyesebbet kellene.

Csokrot ne vigyél szerintem, kap a családtól eleget, egyébként sem szokás nőtől férfinak :)

2013. ápr. 9. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Egy csokrot szalaggal...

Mast sztem nem...

A baratsodnak emellett adhatsz valami szemelyeset is, de ez fugg attol, hogy mennyi ideje vagytok egyutt

2013. ápr. 9. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Illik a tesójának is vinni. Egy kicsi csokor megfelel.

Barátodat, pénztárcádat Te ismered.

2013. ápr. 9. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Csokrot semmiképp.

Ikertesónak csokit vagy üveg italt.

Barátodnak ...milyen összegből gazdálkodsz?

2013. ápr. 9. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

2. Vagyok...persze ezek lehetnek frappans csokrok, nemfeltetlen virag

Nalunk eza szokas...

2013. ápr. 9. 15:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Valami kis plüssállat diplomával?:)
2013. ápr. 9. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Plüssálatos csokrot fognak kapni eleget (én 15 csokrot kaptam, ebből héthez plüss is volt...). Főleg ha az iker is fiú, felesleges csokrot vinni, rájuk sem fognak nézni. Ital jó ötlet szerintem is a tesónak, a párodnak pedig ha tudsz akkor süss valamit, amit a ballagás utáni ebédre/vacsorára el is tudsz vinni, illetve valami olyat vegyél, ami személyes, és tudod, hogy nem csak porfogó lesz. Figyeld a mondatait, én is mindig ilyenekből csípem el az ajándékötleteket. Volt, hogy már nyáron tudtam, mi lesz a karácsonyi ajándéka, mert elejtett egy olyan mondatot, amibe benne volt, hogy mit szeretne.
2013. ápr. 9. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Vannak csokor nélkül is diplomás plüssállatok, előző(:
2013. ápr. 9. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Én anno a férjemnek egy ezüst gyűrűt vettem amibe gravíroztattam. Ennek kb 7 éve. Nagyon szeretett volna valamilyen ékszert. A mai napig hordja pedig már lekopott róla minden ami letudott, de nem hajlandó megválni tőle, pedig már ígértem neki mindent.

Szerintem az ikertesónak csak valami jelképes dolog kell, amiket a többiek is írtak.A barátodnak meg kicsit nagyobb( mármint a tesóénál) és személyesebb is.

2013. ápr. 10. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!