Kihűlt kapcsolat rendezése?
Páromtól nem várom el, hogy a házimunkába beszálljon, hisz itthon vagyok a kicsivel. Ettől is félek, hogy ha visszamegyek, hogy fogjuk viselni, főleg ő, hogy megváltozik a helyzet. Sokkal többet lesz a gyerekekkel és a házimunkában is részt kell vennie, egyelőre viszont él mint Marci Hevesen, és elképzelésem sincs, hogy fog működni az életünk fél év múlva.
Nehezítésként még autónk sincs, tehát nehezen mozdulunk.
magától kéne jönnie, de egy kis játéktól nem hinném hogy megoldódik minden. Azért 8 év elteltével az ember nem gátlásos a párjával szemben, nincs mit feloldani szerintem.
De egy próbát mindenképp megér, mert társasozni jó:)
De én tényleg nem tudom már hogy ilyen esetben mit lehetne tanácsolni, mert mindenre az a válasz hogy nem beszélgetnek. Pedig erre csak az lenne a megoldás hogy leülnek tényleg direktben beszélgetni, hogy kitalálják hogy mi legyen a megoldás. Idegenként az interneten ezt nem fogjuk helyettük megoldani.
De egy valami eszembe jutott, ha a beszéd nem megy fogalmazd meg neki egy levélben az érzéseidet.
Egy éve írtam neki levelet, amiben megfogalmaztam, miket érzek. Elküldtem neki, épp dolgozott. Erre annyit írt vissza, hogy nem ér rá munka közben ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Akkor eléggé össze is vesztünk ezen. Ő haragudott, hogy munkaidőben lelkizek, én meg haragudtam, hogy nem érdekli, milyen a kapcsolatunk.
Társasozást próbáltuk szilveszterkor, de közben is fel-felpattant és odaült facebookozni. Láthatóan unta.
Tv kikapcs, ne más emberek érzelmeit próbáljátok élni a sajátotok helyett mert ez elzombisít :)
net is kikapcs. Beszélgetni csak eleinte lesz fárasztó mert elszoktatok tőle, idővel jön majd a téma.
Közös hobbi és élmények tényleg rettentően fontos dolgok, mert az ingerszegény környezetben a beszélgetés is azért nehéz mert nincs miről.
Ilyenkor segíthet rengeteget a humor, beszédindítónak is jó, és hogy jól érezzétek magatokat amíg egymás társaságában vagytok. Próbáljatok meg ellazulni estére, gondolom a párod egész nap komolykodik, neki nehezebb lehet átállni de jó lenne ha képes lenne rá ha beindítod.
Kerüljétek a negatív dolgokat, panaszkodást, a nem szót hogy jobb kedélyűen és több energiával tudjatok foglalkozni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!