Mit gondolnátok ha a 21 éves lányotok egy 18 éves fiúval jönne össze?
Figyelt kérdés
Úgy hogy ezelőtt voltak már hosszútávú kapcsolatai, de mindig nála 2-5 évvel idősebb férfiakkal. Nem éreznétek úgy, hogy ez annak a jele, hogy a lányotok még gyerekes, éretlen? Hogy állnátok a dologhoz?2013. ápr. 8. 18:06
11/15 anonim válasza:
Most nem azért, de az a 3 év ebben a korosztályban mocskosul nem eget verő különbség.
Én is ismerek idősebb, mégis megbízhatatlan embereket; és fiatal, de megbízhatóakat.
12/15 anonim válasza:
Mert ebbe a szülőnek annyi beleszólása van... könyörgöm, felnőtt ember, ha már elmúlt 18 és nem követ el bűncselekményt (pedofília), nincs beleszólásod, törődj bele hogy nem gyerek már és vannak dolgok a,miben csak és kizárólag neki van joga dönteni.
13/15 anonim válasza:
Azt hogy felnőttek az ő dolguk és én nem szólok bele.
15/15 anonim válasza:
Kedves egészségére, az anyja vagyok, nem pedig a libidófelelőse!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!