Sok politikus/jó módú egyén miért tart szeretőt családja mellett?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 18:03
11/25 anonim válasza:
9: Én ingyen vagyok a kedvesemmel, idősebb vagyok a feleségénél 6 évvel, és haza is vihet. :P :D
12/25 anonim válasza:
Az ilyenek általában presztizsből házasodnak, ez majdnem olyan, mint az érdekházasság.Így persze, hogy megcsalják a párjukat.
13/25 anonim válasza:
Mert a kutya is jó dolgában vész meg.
14/25 anonim válasza:
A lényeget nem látjátok. Kihűlt már a házasság. De egy vagyonos ember nem fog elválni, hogy a pénze felét elvigye a felesége. Ezért marad a nyitott házasság.
Na, jó, van aki a gyerekekre is gondol.
15/25 A kérdező kommentje:
Igen, és ha gyerek is van?
2013. ápr. 8. 21:53
16/25 anonim válasza:
Idegesít? Irigyled? A te párodról van szó? 1. és 2. esetben mi közöd hozzá? 3. esetben ha zavar szívd ki minden életnedvét és nem fog virgonckodni.
17/25 anonim válasza:
9-es vagyok. De te is tudod, hogy ez a ritka eset. Az esetek többségében az elhízott, megszokott, megunt nejre már nem igazán gerjed a pali, főleg ha pénze is van, és ez társul azzal, hogy hajlandó megcsalni, akkor garantált, hogy felszed valami csajt.
De nem hármasban nyomjátok, ugye? :)
18/25 anonim válasza:
"A fiatalabb nő a feleség mellett pénzbe kerül."
Ki beszélt itt fiatalabb női szeretőről?
Hát ez hatalmas, ez a hívsovinizmus! Képzeld, a nők is járhatnak szeretőhöz, s ha jómódúak, akár el is tarthatják.
19/25 anonim válasza:
Újdonság, változatosság, tűz, szikra, elismertség. Ez minden embernek kell főleg a férfiaknak.
20/25 anonim válasza:
Politikus = férfi
politikusnő = nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!